Închide meniul

Roland Garros 2021 | Încă o bombă a explodat! Elina Svitolina, eliminată în turul 3 de Barbora Krejcikova. Situaţie incredibilă în turneul feminin. Calificare pentru Begu şi Tecău

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2021, 15:53

Reclamă
Roland Garros 2021 | Încă o bombă a explodat! Elina Svitolina, eliminată în turul 3 de Barbora Krejcikova. Situaţie incredibilă în turneul feminin. Calificare pentru Begu şi Tecău

Elina Svitolina susține Ucraina în războiul cu Rusia

Profimedia

Elina Svitolina, eliminată în turul 3 la Roland Garros de Barbora Krejcikova. Este măcel total în turneul feminin de la Roland Garros. Elina Svitolina, una dintre favorite, a fost eliminată în turul al treilea.  Situaţie este una uluitoare: primele 3 favorite au eliminate înainte de optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţie incredibilă în turneul feminin de la Roland Garros. Primele 3 favorite au fost eliminate înaintea optimilor de finală.

Elina Svitolina, eliminată în turul 3 la Roland Garros

Ultimul nume greu care a părăsit competiţia este Elina Svitolina. Aceasta a fost eliminată de Barbora Krejcikova (numărul 33 WTA). Svitolina (6 WTA şi cap de serie numărul 5) a cedat în doar două seturi: 6-3, 6-2.

Barbora Krejcikova este una dintre cele mai în formă jucătoare. Aceasta a etalat un tenis complet şi este câştigătoarea turneului de Strasbourg, acolo unde a învins-o pe Sorana Cîrstea în finală.

Barty, Osaka, Andreescu, Sabalenka și Pliskova sunt celelalte jucătoare din TOP 10 care au fost deja eliminate. Lor li se adaugă Simona Halep, care nu a luat parte la competiţie fiind accidentată.

Reclamă

Irina Begu şi Horia Tecău, în optimi la dublu

Perechea Irina Begu/Nadia Podoroska (România/Argentina) s-a calificat, sâmbătă, în optimile probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros. Begu şi Podorska au trecut de perechea japoneză Shuko Aoyama/ Ena Shibahara, scor 7-5, 3-6, 6-3, după două ore şi 13 minute.

În optimi, Begu şi Podorksa vor evolua cu echipa franceză Clara Burel/Chloe Paquet. Calificarea în turul al treilea este recompensată cu un premiu total de 29.325 de euro şi cu câte 240 de puncte WTA. Perechea Horia Tecău/Kevin Krawietz (România/Germania), cap de serie numărul 9, s-a calificat, sâmbătă, în sferturile probei de dublu masculin de la Roland Garros.

Horia Tecău şi Kevin Krawietz au trecut de perechea Jamie Murray/Bruno Soares (Brazilia/), cap de serie numărul 7, scor 6-3, 3-6, 6-3, după o oră şi 37 de minute joc. În sferturi, Tecău şi Krawietz vor evolua cu echipa columbiană Juan-Sebastian Cabal/Robert Farah, cap de serie numărul 2.

Reclamă 4 / 0/3

Premiul pentru calificarea în optimi este de 49.853.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și