Închide meniul

Roland Garros 2021 | Încă o bombă a explodat! Elina Svitolina, eliminată în turul 3 de Barbora Krejcikova. Situaţie incredibilă în turneul feminin. Calificare pentru Begu şi Tecău

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2021, 15:53

Roland Garros 2021 | Încă o bombă a explodat! Elina Svitolina, eliminată în turul 3 de Barbora Krejcikova. Situaţie incredibilă în turneul feminin. Calificare pentru Begu şi Tecău

Elina Svitolina susține Ucraina în războiul cu Rusia

Profimedia

Elina Svitolina, eliminată în turul 3 la Roland Garros de Barbora Krejcikova. Este măcel total în turneul feminin de la Roland Garros. Elina Svitolina, una dintre favorite, a fost eliminată în turul al treilea.  Situaţie este una uluitoare: primele 3 favorite au eliminate înainte de optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţie incredibilă în turneul feminin de la Roland Garros. Primele 3 favorite au fost eliminate înaintea optimilor de finală.

Elina Svitolina, eliminată în turul 3 la Roland Garros

Ultimul nume greu care a părăsit competiţia este Elina Svitolina. Aceasta a fost eliminată de Barbora Krejcikova (numărul 33 WTA). Svitolina (6 WTA şi cap de serie numărul 5) a cedat în doar două seturi: 6-3, 6-2.

Barbora Krejcikova este una dintre cele mai în formă jucătoare. Aceasta a etalat un tenis complet şi este câştigătoarea turneului de Strasbourg, acolo unde a învins-o pe Sorana Cîrstea în finală.

Barty, Osaka, Andreescu, Sabalenka și Pliskova sunt celelalte jucătoare din TOP 10 care au fost deja eliminate. Lor li se adaugă Simona Halep, care nu a luat parte la competiţie fiind accidentată.

Reclamă

Irina Begu şi Horia Tecău, în optimi la dublu

Perechea Irina Begu/Nadia Podoroska (România/Argentina) s-a calificat, sâmbătă, în optimile probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros. Begu şi Podorska au trecut de perechea japoneză Shuko Aoyama/ Ena Shibahara, scor 7-5, 3-6, 6-3, după două ore şi 13 minute.

În optimi, Begu şi Podorksa vor evolua cu echipa franceză Clara Burel/Chloe Paquet. Calificarea în turul al treilea este recompensată cu un premiu total de 29.325 de euro şi cu câte 240 de puncte WTA. Perechea Horia Tecău/Kevin Krawietz (România/Germania), cap de serie numărul 9, s-a calificat, sâmbătă, în sferturile probei de dublu masculin de la Roland Garros.

Horia Tecău şi Kevin Krawietz au trecut de perechea Jamie Murray/Bruno Soares (Brazilia/), cap de serie numărul 7, scor 6-3, 3-6, 6-3, după o oră şi 37 de minute joc. În sferturi, Tecău şi Krawietz vor evolua cu echipa columbiană Juan-Sebastian Cabal/Robert Farah, cap de serie numărul 2.

Reclamă 4 / 0/3

Premiul pentru calificarea în optimi este de 49.853.

Recomandări
  • Elina Svitolina, eliminată d ela Roland Garros
  • E măcel în turneul feminin

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și