Închide meniul

Champion of Champions 2023 e în direct în AntenaPLAY (13-19 noiembrie). Cei mai mari jucători ai momentului luptă pentru trofeu

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2023, 13:13

Champion of Champions 2023 e în direct în AntenaPLAY (13-19 noiembrie). Cei mai mari jucători ai momentului luptă pentru trofeu

Champion of Champions 2023 e în direct în AntenaPLAY (13-19 noiembrie)

Ronnie O’Sullivan, în timpul unui meci - Profimedia Images

Champion of Champions 2023 va fi în direct în AntenaPLAY, în perioada 13-19 noiembrie. Cei mai importanţi jucători ai momentului se vor afla la startul competiţiei exclusiviste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, John Higgins, Judd Trump, Shaun Murphy sau Mark Allen vor lupta pentru trofeul turneului cu premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 de lire sterline merg către câştigător.

Champion of Champions 2023 e în direct în Antena PLAY (13-19 noiembrie)

Aceasta este a 13-a ediţie a competiţiei şi va avea loc la Bolton. Întrecerea va avea la start 16 jucători, printre care se află campionii celor mai importante turnee din ultimul an.

Ronnie O’Sullivan este campionul en-titre. El a câştigat finala din 2022, după un meci cu Judd Trump, încheiat cu 10-6 pentru cel considerat cel mai bun jucător din toate timpurile.

Printre cei care vor lupta pentru supremaţie se află şi Siripaporn Nuanthakhamjan, campioana din snookerul feminin, care a devenit jucătoare profesionistă chiar în 2023.

Judd Trump, printre favoriţi

Pe lângă campionul en-titre, Ronnie O`Sullivan, un alt jucător care promite spectacol la Bolton este Judd Trump. Campionul mondial din 2019 şi-a încheiat în China seria de 22 de victorii, una în urma căreia a câştigat trei titluri. Trump şi-a adjudecat trofeul în 2021.

Pe lista celor care au devenit campioni la Champion of Champions, de-a lungul timpului, se regăsesc Ronnie O`Sullivan (4 titluri), Ray Reardon, Neil Robertson (2), John Higgins, Shaun Murphy sau Mark Allen.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și