Închide meniul

Luca Brecel s-a îmbătat teribil înaintea meciului cu Ronnie O`Sullivan: „M-am întors acasă mort de beat”

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2023, 12:35 / Actualizat: 4 mai 2023, 17:55

Reclamă
Luca Brecel s-a îmbătat teribil înaintea meciului cu Ronnie O`Sullivan: „M-am întors acasă mort de beat

Luca Brecel s-a îmbătat teribil înaintea meciului cu Ronnie O`Sullivan

Luca Brecel, la o conferinţă de presă / Profimedia Images

Luca Brecel s-a îmbătat teribil înaintea meciului cu Ronnie O`Sullivan, pe care l-a câştigat cu 13-10, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial. „M-am întors acasă mort de beat”, susţine belgianul de 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţiile lui Brecel sunt cu atât mai surprinzătoare dacă ţinem cont că el a întors soarta meciului cu septuplul campion mondial în 75 de minute, în care a câştigat ultimele 7 frame-uri, revenind de la 6-10, la 13-10.

Luca Brecel s-a îmbătat teribil înaintea meciului cu Ronnie O`Sullivan

„Este probabil cea mai mare victorie a mea. E bine să te simţi aşa. Eram pregătit înainte de acest turneu. Asta chiar dacă înainte de primul meci, pe 14 aprilie, m-am antrenat doar 15 minute. Putea să fie greu pentru mine, dar am jucat bine.

M-am chinuit de-a lungul timpului cu meciurile lungi. De aceea îmi fac jocul meu şi atac tot ce se poate ataca. Dacă aş juca precum Mark Selby, nu aş fi capabil să câştig un meci atât de lung. M-aş chinui să rămân concentrat.

Chiar şi în prima sesiune cu Ronnie, eram plictisit în scaunul meu. Ceea ce e ciudat. Trebuie să mai lucrez la asta. Înainte de turneu, am petrecut foarte mult, am stat treaz până la 6 dimineaţa. Am jucat FIFA cu prietenii mei, am băut alcool şi nu m-am antrenat.

Reclamă

Chiar şi după ce l-am bătut pe Mark Williams, am ajuns acasă la 7 dimineaţa, cu maşina. În seara următoare, am ieşit din nou afară şi m-am întors mort de beat. Următoarea zi a trebuit să vin aici. Am condus din nou. E o pregătire total diferită, dar mi-a mers bine până acum”, a spus Brecel, după victoria cu Ronnie, citat de The Sun.

Luca Brecel, în semifinalele CM

Ca să-l elimine pe Ronnie, Brecel a atacat incredibil pe toată durata ultimei sesiuni, având o medie a loviturilor de 17,7 secunde, una incredibil de mică pentru acest nivel. Belgianul de 28 de ani a profitat și de jocul slab al englezului, care a ratat șansa unui al optulea titlu mondial.

Stilul agresiv l-a ajutat pe Brecel să câștige ultimele șapte jocuri în 75 de minute. Chiar dacă și-a adjudecat trei turnee în carieră, aceasta este cea mai mare performanță a europeanului. Asta dacă ținem cont și că el nu avea nicio victorie la Crucible până în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

De remarcat e și faptul că Ronnie a mai introdus în buzunar o singură bilă, în ultimele 3 frame-uri, care au durat în total 26 de minute. Englezul poate pierde locul 1 mondial, dacă Mark Allen va ajunge în finala de la Sheffield.

Programul semifinalelor de la Crucible

  • Luca Brecel – Si Jiahui
  • Mark Allen – Mark Selby
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și