Închide meniul

Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 aprilie 2024, 12:00

Reclamă
Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani!

Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker!

Ronnie O'Sullivan / Hepta

Avem tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker, după tragerea la sorţi care a avut loc astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronnie O’Sullivan va încerca să îşi adjudece cel de al optulea Campionat Mondial. Cu o victorie la Crucible în acest an, Ronnie îl va depăşi pe Stephen Hendry, care deţine şi el 7 titluri mondiale.

Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker!

Meciurile din primul tur de la Crucible:

Luca Brecel – David Gilbert

Robert Milkins – Pang Junxu

Ali Carter – Stephen Maguire

Reclamă

Shaun Murphy – Lyu Haotian

Mark Selby – Joe O’Connor

Kyren Wilson – Dominic Dale 

Reclamă 4 / 0/3

John Higgins – Jamie Jones

Mark Allen – Robbie Williams

Judd Trump – Hossein Vafaei

Tom Ford – Ricky Walden

Zhang Anda – Jak Jones

Mark Williams – Si Jiahui

Ding Junhui – Jack Lisowski

Reclamă

Gary Wilson – Stuart Bingham

Barry Hawkins – Ryan Day

Ronnie O’Sullivan – Jackson Page

Meciurile din al doilea tur de la Crucible:

Brecel / Gilbert – Milkins / Pang Junxu
Ali Carter / Maguire – Shaun Murphy / Lyu Haotian
Mark Selby / Joe O’Connorv – Kyren Wilson / Dale
John Higgins / Jamie Jones – Mark Allen / Robbie Williams
Judd Trump / Vafaei – Tom Ford / Ricky Walden
Zhang Anda / Jak Jonesv – Mark Williams / Si Jiahui
Ding Junhui / Lisowski – Gary Wilson / Stuart Bingham
Barry Hawkins / Ryan Day – Ronnie O’Sullivan / Jackson Page

Neil Robertson, şocul calificărilor pentru Campionatul Mondial de la Crucible! A fost eliminat în calificări

Neil Robertson a produs şocul calificărilor pentru Campionatul Mondial de la Crucible. În calificări, australianul a fost învins de galezul Jamie Jones cu 10-9.

Neil Robertson a condus, la un moment dat, cu 8-5, în meciul de calificare pentru Crucible contra lui Jamie Jones. Galezul a întors scorul şi a câştigat partida în jocul decisiv.

Neil Robertson nu va fi pe tabloul principal la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 2004 a fost anul când australianul a absentat de pe tabloul principal al Campionatului Mondial ultima dată.

Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia

Ronnie O’Sullivan a oferit o serie de declaraţii acide înainte de Campionatul Mondial din acest an, ce va avea loc în perioada 20 aprilie – 6 mai, la Sheffield.

Cea mai importantă competiţie a snooker-ului se dispută la Crucible din 1977, dar cel considerat cel mai bun jucător din istorie ar vrea să o mute din Marea Britanie şi propune două variante: China şi Arabia Saudită.

„Nu îmi place Crucible. Cred că ar fi o decizie înţeleaptă să mute Campionatul Mondial de la Sheffield. Să avem în continuare un turneu aici? Da, de ce nu? Dar nu campionatul mondial care se întinde pe 17 zile.

Este un circ uriaş şi ai nevoie de mult spaţiu. Cred că Arabia Saudită ar fi foarte bună. Au multe resurse şi cred că s-ar descurca foarte bine. Dacă ar fi să-l ducem în China, clar că ar trebui să fie în Shanghai, sau într-un alt oraş mare, precum Shenzhen sau Guangzhou.

Vom avea parte de maşini personale, mâncarea va fi acolo. Hotelurile vor fi foarte frumoase. Se va plăti pentru totul, iar premiile pentru turneu vor fi astronomice. Nu ai nevoie de o arenă de 10 stele, dar restul trebuie să fie foarte bine”, a spus jucătorul de 48 de ani, citat de The Sun.

Ronnie O’Sullivan e septuplu campion mondial

Ronnie O’Sullivan susţine că nu este un mare fan al arenei din Sheffield, chiar dacă s-a impus acolo de 7 ori, fiind egalul lui Stephen Hendry, în topul celor mai titraţi jucători din istoria snookerului.

„La Crucible, poţi bea o cană de ceai bun. Poţi mânca o lasagna, dacă băieţii gătesc în ziua aceea. Dar cam cu atât te alegi. O altă problemă este că la Sheffield nu ai parte de linişte, nu poţi nici măcar parca acolo. În acest an, îmi voi lua bicicleta electrică. Este un coşmar să ajungi şi să pleci din Sheffield. Este sens unic.

La Shanghai, e altceva. Ai o maşină care te aduce la sală. Ai gărzi de corp care te ajută să ajungi acolo. Există mese de antrenament şi mâncare foarte bună. Acolo, nu mai ai bătăi de cap legate de altceva decât snooker. Când eşti în concurs, nu îţi doreşti decât să fii relaxat şi concentrat”, a mai spus Ronnie.

Capii de serie ai Campionatului Mondial de snooker 2024

„Singurul record pe care nu îl am este un al optulea titlu mondial. Ar fi frumos să câştig. Dacă ar fi viaţa mea completă? Nu, încerc să separ viaţa de carieră. Dar ar fi frumos, nu pot să mint”, a încheiat Ronnie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și