Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV Încântă și fanii fotbalului! Iubita lui Nedelcu vrea să facă un imn pentru FCSB! Aza este una dintre cele mai bune voci din România

Silviu Corneanu Publicat: 24 noiembrie 2020, 17:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:56

Reclamă

Aza strânge milioane de vizualizări pe YouTube cu melodiile ei. Tânăra solistă este una dintre cele mai puternice voci din muzica românesacă! Fata își ține fanii aproape și pe tik tok.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îl stresez, da, mă aude când filmez pentru tik tok, se închide în cameră și zice: "Aoleu, iar filmezi?!", a declarat Aza pentru AS.ro. ”Cum e viața cu un fotbalist?”, a fost întrebată Aza, care a răspuns extrem de sincer: ”Nu este ușoară, ce-i drept, de ce să mint lumea? Eu sunt plecată, el e plecat, în weekend nu ne vedem absolut deloc”, a mai spus Aza. 

Aza și-a descoperit noi pasiuni în pandemie

Pandemia i-a ajutat pe cei doi îndrăgostiți să petreacă mai mult timp împreună. Nedelcu este accidentat și se recuperează pentru derby-urile din campionat, cu CFR și Craiova. Aza are grija să nu-i lipsească nimic!

Eu fac de mâncare, mă mai ajută și el, chestia asta mi-am descoperit-o acum, în pandemie, fac mâncare, nu doar cartofi prăjiți și ouă, fac și supă, tocăniță, de toate!”, susține Aza.

Aza e gata să facă un imn pentru FCSB

Aza e gata să le cânte perlelor de la FCSB la petrecerea de titlu. 

Reclamă
Reclamă 4

Cine știe? chiar și pe teren, nu? Imnul României! Doamne, ajută! Cu Dumnezeu, înainte!”. Întrebată ce imn le-ar face celor de la FCSB, Aza nu a ezitat să răspundă: ”Sincer, una machidonește trebuie, pe sufletul patronului”.

Aza se îmbracă tot de la o iubită de fotbalist: ”Mă am bine cu prietena lui Adi Popa”.

Aza a făcut atletism

Și Aza a fost campioană cu sportul, în copilarie: ”Da, am făcut cinci ani de atletism, luam toate premiile, să știi, numai locul 1 luam”, a încheiat Aza.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

23:15

LIVE TEXTSepsi – Dinamo 1-0! Abdallah, șut în transversală. „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani

23:11

Eliza Samara, în turul 2, la proba de simplu de tenis de masă de la Jocurile Olimpice 2024

22:59

„Fum alb! Avem antrenor la națională” Basarab Panduru mai are o singură nedumerire, după negocierile purtate de Răzvan Burleanu

22:11

Cursa din Marele Premiu al Belgiei e LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45). Charles Leclerc va pleca din pole-position

22:00

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și