Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 23 februarie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2023, 17:22

Alexandra Tudor îţi prezintă cele mai importante ştiri sportive ale zilei

Alexandra Tudor, la AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 23 februarie! Doar aici vezi cele mai tari ştiri ale zilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro, afli cum făcea Gigi Becali echipa pe vremea în care Marius Lăcătuş era antrenor, dar şi ce vis are Florin Gardoş, de a deveni preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 23 februarie

I-a dat cu „ocupat”!

Lăcătuș a rememorat perioada intensă în care a antrenat în Ghencea. „Fiara” a dezvăluit că Gigi Becali suna pe bancă și ordona ce jucători vrea să vadă în teren. „Îmi venea să sparg telefonul!”, a povestit Lăcătuș.

Câți bani faci din FIFA?

Reclamă

Răzvan Puiu este cel mai tare la FIFA, din România. Tânărul de 19 ani face furori la Campionatele Mondiale și este răsplătit pe măsură. „Poți să câștigi până la 20.000 de euro pe lună”, a declarat gamer-ul, în emisiunea AS.ro LIVE.

Visul lui Gardoș

Tot pe AS.ro afli că Florin Gardoș are un plan măreț. Dublul campion al României visează să îi ia locul lui Răzvan Burleanu la conducerea Federației. „Mi-ar plăcea să am puterea să schimb cu adevărat ceva”, a anunțat fostul fundaș.

Reclamă 4 / 0/3

Piți revine!

Victor Pițurcă a scăpat de problemele cu legea și e pregătit să revină în fotbal. Fostul selecționer a dezvăluit că a primit mai multe oferte din Arabia Saudită, dar la momentul respectiv nu le-a putut accepta.

Probleme pentru Reghecampf

Laurențiu Reghecampf se află în centrul unui scandal în Azerbaidjan. Antrenorul român riscă să fie sancționat de clubul său, după ce a criticat în mod public arbitrajul. „Reghe” este pe locul 3 în campionat cu Neftchi Baku și încă speră la titlu.

  • Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1!
Recomandări
  • Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update
  • Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 23 februarie

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și