Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 24 februarie 2023

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2023, 17:46 / Actualizat: 17 martie 2023, 22:09

Alexandra Tudor îţi prezintă cele mai importante ştiri sportive ale zilei

Alexandra Tudor, la AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 24 februarie! Doar aici vezi cele mai tari ştiri ale zilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 24 februarie 2023

1. CFR a fost eliminată de Lazio din Conference League, dar tot Sarri a fost nervos la final. Antrenorul italienilor a acuzat că gazonul a fost impracticabil. Balaj nu s-a abținut și i-a dat replica. „Immbobile a fost anihilat”, a spus președintele campioanei.

2. Au trecut 18 ani de la Steaua – Valencia. Meciul de neuitat din Ghencea a fost sărbătorit cum se cuvine de FCSB, cu un mesaj special. Și Mihai Stoica a fost nostalgic, dar nu și-a uitat nici contestatarii. „La revedere, haterilor”, a scris Meme.

3. Tot pe AS.ro, afli că Mihaela Buzărnescu face furori pe internet. Sportiva s-a fotografiat provocator și și-a înnebunit fanii. Miki așteaptă să revină în forță și pe teren, după jumătate de an de absență.

Reclamă

4. Pique a fost luat prin surprindere. Fostul fundaș a aflat că Barcelona e out din Europa în timp ce era în direct, alături de fanii săi. „O dezamăgire uriașă!”, a fost tot ce a putut spune spaniolul.

5. Dan Șucu visează să aducă titlul în Giulești. Patronul Rapidului apelează inclusiv la superstiții pentru ca băieților lui Mutu să le meargă bine. „Mă încalț numai cu dreptul și nu mă întorc din drum”, a dezvăluit Șucu.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și