Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 29 mai 2023

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2023, 18:01 / Actualizat: 3 iunie 2023, 19:00

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 29 mai

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 29 mai 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti detaliile eliminării Anei Bogdan de la Roland Garros, dar şi informaţii despre transferul lui Răzvan Oaidă la Rapid.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 29 mai 2023

1. Circul lui Dan Petrescu

Gigi Becali a avut prima reacţie după scandalul uriaş făcut de Dan Petrescu în faţa lui Gică Hagi. „Rămân prieteni”, susţine patronul de la FCSB.

2. Oaidă, la Rapid

Reclamă

Răzvan Oaidă a plecat de la FCSB şi a semnat cu Rapid! Mijlocaşul cotat la 700.000 de euro va fi jucătorul giuleştenilor în următoarele două sezoane.

3. Pochettino a semnat

Tot de pe AS.ro, afli că Pochettino a semnat cu Chelsea. Argentinianul va fi managerul londonezilor pentru următoarele două sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

4. Mbappe rămâne la PSG

Kylian Mbappe rămâne la PSG! Starul francez a făcut anunţul. El a fost desemnat cel mai bun jucător din Ligue 1, în acest sezon. Mbappe a marcat 40 de goluri pentru campioană.

5. Ana Bogdan, out la Roland Garros

Ana Bogdan a fost eliminată, în primul tur de la Roland Garros. Românca a fost învinsă de columbianca Osorio, în trei seturi. Ana a salvat două mingi de meci, înainte de a pierde partida.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și