Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 9 februarie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2023, 16:36

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update - 9 februarie

AntenaSport Update / as.ro

Alexandra Tudor îţi prezintă la AntenaSport Update cele mai tari ştiri ale zilei de 9 februarie. Ultimele detalii despre lovitura pregătită de Gigi Becali, dar și mesajul realist transmis de Alex Bourceanu în legătură cu naționala României, la AS.ro Live, se află printre subiectele zilei din lumea sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot la AntenaSport Update, afli care este marele vis al lui Gică Hagi.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 9 februarie

1. Neymar a fost “urecheat” de Galtier după ce PSG a fost eliminată din Cupa Franței. Antrenorul parizienilor i-a reproșat brazilianului că a pierdut mingea la golul victoriei marcat de Marseille. Derby-ul a putut fi urmărit în exclusivitate în AntenaPLAY.

2.Alex Bourceanu crede în șansele de calificare ale României la EURO 2024. Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, fostul căpitan de la FCSB a anunțat că locul 2 din grupă reprezintă cel mai realist obiectiv pentru naționala lui Edi Iordănescu.

3.Tot pe AS.ro, afli că Gigi Becali este aproape să dea o nouă lovitură. Patronul de la FCSB a primit o ofertă din China pentru Ianis Stoica. Jumătate de milion de euro sunt pregătiți să plătească oficialii lui Beijing Guoan pentru atacantul împrumutat de vicecampioană la U Cluj.

Reclamă

4.Ciprian Tătărușanu a împlinit 37 de ani și a fost sărbătorit cum se cuvine de italieni. Cei de la AC Milan i-au pregătit un mesaj special românului devenit titular în absența lui Maignan. “La mulți ani și toate cele bune, ‘Tătă’!”, i-au urat italienii.

5.Gică Hagi visează la ziua în care un jucător crescut la academia sa va ajunge la Real Madrid sau Barcelona, echipele unde “Regele” a strălucit în anii ’90. “Trăiesc cu acest gând și sper că se va îndeplini!”, a anunțat Hagi.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update
  • Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 9 februarie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și