Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 iulie 2023

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 16:29 / Actualizat: 17 iulie 2023, 16:06

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 12 iulie

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile sportive ale zilei / AntenaSport

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 12 iulie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli că FCSB trebuie să le trimită celor de la LPF un comunicat oficial, prin care să anunţe că derby-ul cu Dinamo îl vor disputa în Ghencea.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 12 iulie 2023

1. LPF aşteaptă comunicatul FCSB

LPF este în aşteptarea unui comunicat oficial de la FCSB. Marius Mitran a dezvăluit, la AS.ro LIVE, că roş-albaştrii trebuie să confirme faptul că vor juca cu Dinamo pe Ghencea.

2. „Lista neagră” a lui Bergodi

Reclamă

Cristiano Bergodi şi-a făcut „lista neagră” după ce a preluat-o pe Rapid. Ştefan, Ciobanu, Costache şi chiar Oaidă pot pleca de la trupa giuleşteană.

3. Messi a ajuns la Miami

Tot pe AS.ro vezi şi că Lionel Messi a ajuns în Statele Unite pentru a semna oficial cu Inter Miami. Fanii s-au adunat în faţa stadionului încă de la primele ore ale dimineţii, anticipând sosirea argentinianului.

Reclamă 4 / 0/3

4. Boateng, transferat de Petrescu

Nana Boateng s-a despărţit oficial de CFR Cluj. Mijlocaşul a fost deja prezentat la Jeonbuk, formaţia antrenată de Dan Petrescu în Coreea de Sud.

5. Miura, de neoprit

Kazuyoshi Miura îşi va continua cariera de fotbalist la 56 de ani. Japonezul şi-a prelungit împrumutul la Oliveirense, în Liga a 2-a din Portugalia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și