Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 decembrie 2023

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 decembrie 2023, 17:00

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Captură AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update. Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 14 decembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs este în faţa uneia dintre cele mai importante provocări ale carierei. Este printre cele mai bune 16 jucătoare ale lumii care se luptă la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023, de la Nagoya, competiţie ce va fi exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 15 – 17 decembrie.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 14 decembrie

1. Bernadette Szocs este pregătită să ia startul la Turneul Campioanelor! Debutează împotriva locului 6 mondial, Chen Xingtong, vineri, de la ora 11:30, în direct în AntenaPLAY. „Un vis împlinit”, a afirmat Bernie.

2. Gigi Becali a luat cu asalt piaţa transferurilor. A făcut o ofertă oficială, de 150.000 de euro, pentru fundaşul Nana Antwi. Patronul FCSB-ului a bătut deja palma cu Luis Phelipe şi Baba Alhassan.

3. Kylian Mbappe şi PSG au „tremurat” serios până să obţină calificarea în optimile Champions League. Starul parizienilor a făcut un gest de frustrare la finalul remizei cu Borussia Dortmund.

Reclamă

4. Pe as.ro vezi şi cine sunt cele două echipe care se luptă pentru semnătura lui Dorin Rotariu. Jucătorul a fost pus pe „lista neagră” de Becali şi are zilele numărate la FCSB.

5. Anunţ de ultimă oră, din Scoţia, despre viitorul lui Ianis Hagi. Fiul „Regelui” este aşteptat să revină la Rangers. Internaţionalul român nu va mai continua la Deportivo Alaves, după finalul împrumutului.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și