Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 iulie 2023

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2023, 17:18

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update!

Captură AntenaSport

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 17 iulie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii 1 şi se pregăteşte pentru derby-ul cu Dinamo. Încă nu se ştie cu exactitate dacă marele meci se va juca în Ghencea, motiv pentru care Gigi Becali a răbufnit.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 17 iulie 2023

1. Gigi Becali se revoltă şi din cauza clauzelor care i-au fost puse în contractul de închiriere al Stadionului Steaua: „Numai în România nu se execută ordinele!”. Cere ca derby-ul FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea!

2. Rapid forţează transferul lui Constantin Grameni! Dan Şucu i-a făcut o nouă ofertă lui Gică Hagi. Este dispus să achite un milion de euro pentru mijlocaşul de 20 de ani.

3. Tot pe AS.ro afli cine sunt cei cinci jucători care au semnat cu Dinamo după ridicarea interdicţiei la transferuri. Ovidiu Burcă a primit întăriri şi poate răsufla uşurat!

Reclamă

4. Suspendată încă de anul trecut, Simona Halep continuă să coboare în clasamentul WTA. A ajuns pe locul 55! Marketa Vondrousova a făcut un salt impresionant după ce a câştigat turneul de la Wimbledon.

5. Pe site-ul nostru vezi şi ce gafă de proporţii au făcut cei de la MLS la prezentarea lui Sergio Busquets! Fostul mijlocaş al Barcelonei va juca alături de Lionel Mesii la Inter Miami.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
Vezi toate știrile
Citește și