Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 septembrie 2023

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2023, 16:46 / Actualizat: 5 ianuarie 2024, 18:31

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 20 septembrie

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 20 septembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bourceanu e gata să revină la FCSB, Man îi are pe italieni la picioare, portarul lui Lazio este omul momentului în fotbalul mondial.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 20 septembrie 2023

1. BOURCEANU NU-L REFUZĂ PE BECALI

Alexandru Bourceanu a recunoscut, în direct la AS.ro LIVE, că ar accepta o propunere de la Becali. „Aş fi dispus să vin la FCSB! Nu vreau să mă mai mint„, a spus fostul căpitan al roş-albaştrilor.

2. MAN, LĂUDAT DE ITALIENI

Reclamă

Italienii îl laudă pe Dennis Man, după primul gol marcat în Serie B, în acest sezon: ”Aceasta e cea mai bună variantă a lui de până acum„. Man va da recital şi duminică în Parma – Sampdoria, de la 17:15, exclusiv pe AntenaPLAY.

3. FCSB SCHIMBĂ LINIILE
Tot pe AS.ro vezi ce schimbări pregăteşte Elias Charalambous pentru restanţa cu Hermannstadt! „Băluţă e apt sută la sută”, a spus tehnicianul cipriot, care a dat detalii şi despre Chiricheş.

4. PROVEDEL A FOST PROVIDENŢIAL
Ivan Provedel, portarul lui Lazio, a intrat în istoria Ligii Campionailor după golul marcat cu Atletico Madrid. „Nu am realizat ce s-a întâmplat„, a spus italianul. „Le-am văzut pe toate, dar aşa ceva mai rar„, a fost şi reacţia lui Diego Simeone.

Reclamă 4 / 0/3

5. TORJE A CĂUTAT CONCORDIE
Gabi Torje a fost prezentat oficial la Concordia Chiajna, acolo unde va face echipă cu Gabi Tamaş şi Adi Popa. „M-am gândit să aleg o echipă cu o atmosferă bună”, şi-a motivat „Messi din Banat” decizia de a juca în Liga 2.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și