Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 ianuarie 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 24 ianuarie 2024, 16:32 / Actualizat: 26 ianuarie 2024, 23:02

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 ianuarie 2024

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 24 ianuarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro afli ce mesaj i-au transmis cei de la CFR Cluj lui Adrian Mutu în ziua în care l-au prezentat oficial ca noul antrenor al echipei. Tot de pe AS.ro afli cum l-au caracterizat cei de la Atletico Madrid pe Horaţiu Moldovan, în ziua în care l-au anunţat oficial ca noul lor portar.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 24 ianuarie 2024

1. Mutu, prezentat de CFR

Mutu a devenit oficial antrenorul lui CFR Cluj. Ardelenii au reziliat contractul cu Mandorlini şi l-au şi numit pe „Briliant” pe bancă. „Bine ai venit în familia noastră”, i-au transmis cei din Gruia lui Mutu.

2. Moldovan, oficial la Atletico

Reclamă

Horaţiu Moldovan a fost prezentat de Atletico Madrid. Fostul portar al Rapidului a semnat pe 3 ani şi jumătate cu echipa antrenată de Simeone. „Un nou gardian în galaxie”, au transmis cei de la Atletico despre Moldovan.

3. Becali anunţă o plecare de la FCSB

Tot de pe AS.ro afli ce titular de la FCSB s-ar putea despărţi de „roş-albaştri”. „E posibil să plece în vară”, a spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

4. Man îşi decide viitorul

Parma negociază cu Dennis Man! „Cruciaţii” vor să îi prelungească înţelegerea starului lor. Man şi Mihăilă au făcut senzaţie în AntenaPLAY în ultimul meci al Parmei. Românii au marcat amândoi în victoria cu 3-0 cu Sampdoria, iar Man a dat şi assist la golul lui Mihăilă.

5. Moment istoric la Australian Open 2024

Rohan Bopanna a devenit cel mai în vârstă număr 1 mondial din istorie! Indianul, care are 43 de ani, s-a calificat în semifinalele probei de dublu la Australian Open 2024, alături de Matt Ebden. Cei doi i-au învins în două seturi pe argentinienii Gonzalez şi Molteni.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și