Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 iunie 2023

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 17:26 / Actualizat: 29 iunie 2023, 18:40

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă Antena Sport Update

Captură AntenaSport Update

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri ale zilei de 26 iunie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli că Gigi Becali se teme de Universitatea Craiova, în lupta pentru titlul din Liga 1, din sezonul următor. De asemenea, tot aici vezi și faptul că Ovidiu Burcă e  pregătit să facă mai multe transferuri la Dinamo, în această vară.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri ale zilei de 26 iunie 2023

1. Al nouălea pentru Gică Hagi

Gică Hagi a realizat al nouălea transfer din această vară. Amine Benchaib a semnat cu Farul, după ce și-a încheiat aventura la Mioveni. „Visez să joc în Champions League”, a declarat noul jucător al campioanei.

2. Gigi Becali se teme de olteni

Reclamă

Gigi Becali susține că Universitatea Craiova e singura contracandidată la titlu a celor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor o exclude din această luptă pe campioana en-titre, Farul.

3. Ovidiu Burcă și-a făcut planurile

Tot pe AS.ro afli că Ovidiu Burcă se pregătește să facă transferuri la Dinamo. Alb-roșii l-au pierdut însă pe Hanca, după ce jucătorul a semnat cu Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

4. Simona Halep, în cădere liberă

Simona Halep a înregistrat o nouă coborâre în clasamentul WTA! Românca, suspendată pentru dopaj din luna octombrie, a ajuns pe locul 50, după o coborâre de zece poziții.

5. Gundogan e catalan

Ilkay Gundogan a fost prezentat oficial la Barcelona. Mijlocașul german a părăsit-o pe Manchester City după șapte ani. Gundogan a semnat un contract cu gruparea catalană valabil până în 2025.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și