Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 30 iunie 2023

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 iunie 2023, 16:43 / Actualizat: 2 iulie 2023, 20:59

Alexandra Tudor, la AntenaSport Update 30 iunie 2023

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile zilei

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 30 iunie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli că Gigi Becali a pus ochii pe un portar de 20 de ani, care evoluează la Lecce Primavera. Tot pe site-ul nostru afli și ce adversare vor avea româncele în primul tur de la Wimbledon.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri ale zilei de 30 iunie 2023

1. Becali vrea portar

FCSB vrea să-l transfere pe Alexandru Borbei, de la Lecce Primavera. Becali a pus ochii pe portarul de 20 de ani, după ce roș-albaștrii s-ar putea despărți în această vară de Vlad sau Târnovanu.

2. Româncele și-au aflat adversarele

Reclamă

Româncele și-au aflat primele adversare de la Wimbledon. Cîrstea se va duela cu Tatjana Maria, Begu cu Rebecca Marino, Ana Bogdan va da piept cu Samsonova, în timp ce Jaqueline Cristian o va întâlni pe Bronzetti.

3. Manea, la mare căutare

Tot pe AS.ro afli că Cristi Manea poate pleca de la CFR Cluj, în această vară. Fundașul este la mare căutare, fiind dorit de Anderlecht, Dinamo Zagreb și Panathinaikos.

Reclamă 4 / 0/3

4. Noi investitori la Dinamo

Doi investitori sunt gata să vină la Dinamo. Andrei Nicolescu a făcut anunțul, mărturisind că discuțiile sunt aproape finalizate. Până atunci, „câinii” se luptă să strângă bani din vânzarea de acțiuni.

5. Luis Enrique, la un pas de PSG

Luis Enrique este foarte aproape să semneze cu PSG. Campioana Franței îi va oferi un contract pe două sezoane fostului selecționer al Spaniei

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și