Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 13 iunie 2023

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2023, 16:22

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 13 iunie

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 13 iunie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti noile transferuri de la FCSB, dar şi obiectivul lui Dan Petrescu, după despărţirea de CFR Cluj.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

1. Băluţă, la FCSB

Alexandru Băluţă e primul transfer al verii la FCSB. Băluţă a aşteptat oferta lui Rotaru, dar Becali a sărit cu banii şi l-a convins.

2. Echipă de titlu

Reclamă

Damjan Djokovic şi Vlad Chriricheş sunt următoarele două lovituri pregătite de FCSB. Becali vrea primul titlu după 9 ani de aşteptare.

3. Visul lui Petrescu

Tot de pe AS.ro, afli că Dan Petrescu a ajuns în Coreea de Sud şi a anunţat un obiectiv uriaş. Vrea titlul şi Liga Campionilor, alături de Jeonbuk Hyundai.

Reclamă 4 / 0/3

4. Pleacă Man

Dennis Man e ca şi plecat de la Parma. Italienii susţin că Man a avut evoluţii dezamăgitoare în Serie B. Cota lui a scăzut de la 6.5, la 3.2 milioane de euro.

5. Drăguşin visează la euro

Drăguşin speră să joace cu Burcă în apărarea României, la EURO 2024. Pentru asta, tricolorii au nevoie de o victorie în Kosovo, vineri, de la 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și