Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2024, 16:40

Reclamă

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie. Acestea cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe As.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a distanţat la 13 puncte de rivale şi este tot mai aproape de a deveni matematic campioană. Gigi Becali pregăteşte deja transferuri de Champions League, dar Neluţu Varga l-a anunţat să îşi ia gândul de la jucătorii CFR-ului.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie

1. FCSB a învins-o pe CFR Cluj şi este la un pas de titlu! Neluţu Varga se răzbună pe Gigi Becali şi l-a anunţat că nu are nicio şansă să-l transfere pe Philip Otele. „Nu are el bani să cumpere de la noi!” a declarat patronul ardelenilor, în exclusivitate pentru as.ro.

2. Bernie Szocs a avut un debut perfect la Cupa Mondială Macao. În direct în AntenaPLAY, campioana noastră a învins-o cu 4-0 pe Mariam Alhodaby.

3. Clipe de groază prin care trece Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a suferit o accidentare horror în meciul cu Dinamo. Are multiple fracturi craniene şi pometele deplasat. Va rămâne în spital!

Reclamă

4. Tot pe AS.ro afli şi la ce echipă ar putea ajunge Jurgen Klopp. Antrenorul care şi-a anunţat plecarea de la Liverpool este ajutat de Bayern să primească o ofertă de nerefuzat.

5. Charles Leclerc a vorbit despre retragerea din Formula 1. Pilotul lui Ferrari nu vrea să urmeze modelul lui Fernando Alonso, care va fi sub contract şi la 45 de ani.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și