Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2024, 17:24 / Actualizat: 16 aprilie 2024, 19:18

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 16 aprilie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 16 aprilie

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 16 aprilie 2024. Acestea cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe As.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali pregăteşte un transfer de senzaţie, cu care să atace preliminariile Ligii Campionilor. Din informaţiile AS.ro, argentinianul Juan Bauza, de la FCU Craiova, este aproape de ajunge la FCSB.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 16 aprilie 2024

1. Cristiano Bergodi a fost dat afară de la Rapid! Dan Şucu nu a mai rezistat, după înfrângerea cu Sepsi. Adrian Iencsi şi Bogdan Lobonţ vor sta pe bancă la derby-ul cu FCSB.

2. Gigi Becali este aproape de a reuşi transferul verii în Liga 1. Starul lui Mititelu, Juan Bauza, este lovitura de Champions League pe care o dă patronul FCSB-ului.

3. Zi tristă pentru româncele de la Cupa Mondială de la Macao. Eliza Samara şi Adina Diaconu au pierdut meciurile din competiţia care se vede în direct pe AntenaPLAY.

Reclamă

4. Pe AS.ro afli şi ce variantă surpriză are Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Florinel Coman. „Este excepţional!”, asigură chiar finanţatorul unei adversare a FCSB-ului.

5. Antrenorul Simonei Halep a făcut un anunţ uriaş despre campioana noastră. „Poate câştiga Roland Garros!”, este convins Carlos Martinez.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și