Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 16 mai 2024, 17:24 / Actualizat: 17 mai 2024, 19:11

Reclamă

Alexandra Tudor, la AntenaSport Update 16 mai 2024

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 16 mai 2024 de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli ce negocieri a purtat FRF cu Edi Iordănescu în ultima perioadă. Tot pe AS.ro vezi ce mesaj le-a transmis Mihai Leu celor de la Corvinul şi afli detalii despre accidentarea Simonei Halep.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 16 mai 2024

1. Lucescu e lider

Victorie uriaşă pentru PAOK! Meciul cu Panathinaikos, transmis LIVE pe AntenaPLAY, s-a încheiat 4-1. PAOK e lider în campionatul Greciei, cu o etapă înainte de final. „E ceva uimitor”, a spus Răzvan Lucescu. Meciul decisiv cu Aris va fi LIVE pe AntenaPLAY duminică, de la ora 20:00.

2. Burleanu insistă pentru Edi

Reclamă
Reclamă

Răzvan Burleanu îşi doreşte cu orice preţ ca Edi Iordănescu să rămână. FRF şi selecţionerul au purtat negocieri intense în ultima perioadă. Şansele ca Edi să ia o decizie până la startul EURO 2024 sunt mici în acest moment.

3. Avertisment pentru Becali

Tot de pe AS.ro afli ce avertisment a primit Gigi Becali după ce a câştigat campionatul. Un super-grup de investitori ar urma să îl concureze financiar pe latifundiarul din Pipera.

Reclamă

4. Mihai Leu, mesaj emoţionant

Mihai Leu a postat un mesaj emoţionant pentru cei de la Corvinul după ce hunedorenii au câştigat Cupa României. „Îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de voi și fizic„, a transmis pilotul de pe patul de spital.

5. Detalii despre accidentarea Simonei

Virginia Ruzici a dat detalii despre accidentarea Simonei Halep. „A simțit acea durere și la antrenament”, a declarat fostul manager al Simonei. Românca a abandonat în turneul de la Paris.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:37

Video„Lupii României” de la rugby s-au rugat pentru a doua victorie la rând în Supercupa Europei

20:20

VideoAplicaţiile de pe telefon îl ajută pe Marius Urzică să-i invete mai uşor pe viitorii campioni secretele de aur ale gimnasticii

20:16

Ioana Miron a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de juniori de haltere la stilul aruncat

20:09

Borna impresionantă atinsă de Angel Di Maria, la 36 de ani! A egalat performanţa lui Lionel Messi, în Champions League

19:45

LIVE SCOREFeyenoord – Leverkusen şi Steaua Roşie – Benfica se joacă ACUM! Monaco – Barcelona (22:00), meciul serii din Champions League

19:27

Anunţ despre noile transferuri de la Dinamo: „Asta căutăm!” Ce a spus Andrei Nicolescu

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 3 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 4 FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată 5 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 6 Manchester City – Inter 0-0, meciul serii din Liga Campionilor. Victorii pentru PSG şi Borussia Dortmund
Citește și