Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 aprilie 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 17 aprilie 2024, 16:55 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 12:14

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 17 aprilie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 17 aprilie

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 17 aprilie 2024. Acestea cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova, iar Istvan Kovacs va conduce de la centru derby-ul FCSB – Rapid. Tot de pe AS.ro afli ce dezvăluiri a făcut Vivi Răchită despre Gigi Becali.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 17 aprilie 2024

1. Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova

Gâlcă e noul antrenor al Universităţii Craiova! El a fost prezentat oficial şi are o clauză de reziliere uriaşă la echipa lui Rotaru. Va primi 500.000 de euro dacă va fi demis.

2. Kovacs, la FCSB – Rapid

Reclamă
Reclamă 4

Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul FCSB – Rapid, ce ar putea decide matematic titlul. Arbitrul român a fost criticat dur de spanioli după Barcelona – PSG 1-4. „În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra”, a susţinut expertul în arbitraj de la Marca.

3. Ana Bogdan, mesaj emoţionant

Tot de pe AS.ro afli ce mesaj emoţionant a transmis Ana Bogdan după ce România a învins miraculos Ucraina la tenis. Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au câştigat 3 meciuri cu ucrainencele în ultima zi, al treilea fiind la dublu. Ele se pregătesc acum de turneul final de la Sevilla.

Reclamă

4. Dezvăluiri despre Gigi Becali

Vivi Răchită a făcut dezvăluiri despre Gigi Becali. Antrenorul a povestit ce s-a întâmplat pe vremea în care era jucător la echipa lui Becali. „M-am dus direct în birou, am urlat la dânsul”, a susţinut Răchită.

5. Sainz a vorbit despre viitor

Carlos Sainz, singurul pilot care l-a învins pe Verstappen în acest sezon, a vorbit despre viitorul său. Hamilton urmează să meargă la Ferrari, iar Sainz va pleca de la echipa italiană. Marele Premiu al Chinei e în direct duminică, de la ora 10:00, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și