Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 aprilie 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 17 aprilie 2024, 16:55 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 12:14

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 17 aprilie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 17 aprilie

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 17 aprilie 2024. Acestea cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova, iar Istvan Kovacs va conduce de la centru derby-ul FCSB – Rapid. Tot de pe AS.ro afli ce dezvăluiri a făcut Vivi Răchită despre Gigi Becali.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 17 aprilie 2024

1. Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova

Gâlcă e noul antrenor al Universităţii Craiova! El a fost prezentat oficial şi are o clauză de reziliere uriaşă la echipa lui Rotaru. Va primi 500.000 de euro dacă va fi demis.

2. Kovacs, la FCSB – Rapid

Reclamă

Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul FCSB – Rapid, ce ar putea decide matematic titlul. Arbitrul român a fost criticat dur de spanioli după Barcelona – PSG 1-4. „În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra”, a susţinut expertul în arbitraj de la Marca.

3. Ana Bogdan, mesaj emoţionant

Tot de pe AS.ro afli ce mesaj emoţionant a transmis Ana Bogdan după ce România a învins miraculos Ucraina la tenis. Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au câştigat 3 meciuri cu ucrainencele în ultima zi, al treilea fiind la dublu. Ele se pregătesc acum de turneul final de la Sevilla.

Reclamă 4 / 0/3

4. Dezvăluiri despre Gigi Becali

Vivi Răchită a făcut dezvăluiri despre Gigi Becali. Antrenorul a povestit ce s-a întâmplat pe vremea în care era jucător la echipa lui Becali. „M-am dus direct în birou, am urlat la dânsul”, a susţinut Răchită.

5. Sainz a vorbit despre viitor

Carlos Sainz, singurul pilot care l-a învins pe Verstappen în acest sezon, a vorbit despre viitorul său. Hamilton urmează să meargă la Ferrari, iar Sainz va pleca de la echipa italiană. Marele Premiu al Chinei e în direct duminică, de la ora 10:00, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și