Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 noiembrie 2023

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2023, 16:54 / Actualizat: 15 decembrie 2023, 16:32

Reclamă

Alexandrra Tudor prezintă AntenaSport Update

Alexandrra Tudor prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 2 noiembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe as.ro vezi faptul că Dennis Man a făcut show în Cupa Italiei, iar Parma l-a numit Balonul său de Aur. Internaţionalul român a marcat din nou şi a contribuit la calificarea echipei sale în optimi.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 2 noiembrie 2023

1. Dennis, Balon de Aur

Dennis Man joacă rolul lui Lionel Messi. Parma a postat o poză cu atacantul român cu Balonul de Aur în mână. Man a marcat şi în Cupă şi Parma s-a calificat în optimi.

2. Il Luce cumpără din Liga 1

Reclamă

Mircea Lucescu îl vrea pe Rareş Pop la Dinamo Kiev. Il Luce le ia faţa puterilor din Liga 1, FCSB şi Rapid, pentru tânărul de 18 ani.

3. Nu a uitat scandalul

Tot pe as.ro, afli că Darius Olaru a trecut cu greu peste scandalul de la echipa naţională. Sfătuit de Becali să se retragă, căpitanul de la FCSB e hotărât să dea în continuare totul pentru România.

Reclamă 4 / 0/3

4. Ruşine mare pentru Bayern

Thomas Muller le-a făcut praf pe vedetele lui Bayern Munchen. Campioana e fost eliminată din Cupa Germaniei de echipa de pe locul 15 din liga a treia. „Nu merge aşa”, anunţă Muller.

5. Radu şi cormoranii

Ionuţ Radu a fost integralist în meciul din Cupa Ligii Angliei, pierdut cu Liverpool, cu 2-1. A primit însă o notă mare, chiar dacă Bournemouth a ratat optimile.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și