Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 mai 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2024, 17:11

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 27 mai 2024

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 27 mai 2024

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 27 mai 2024! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este pe punctul de a mai renunţa la un jucător. Intrat în ultimele 6 luni de contract, Andrei Vlad vrea să plece încă din această vară de la FCSB. Portarul de 25 de ani a fost pentru al doilea sezon la rând rezerva lui Ştefan Târnovanu.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 27 mai 2024

1. Au început plecările de la FCSB! După Ovidiu Popescu, Andrei Vlad e gata să se despartă de campioana României. Din informaţiile AS.ro, „Messi al portarilor” se va aşeza în această săptămână la masa negocierilor cu Gigi Becali.

2. Charles Leclerc a sărbătorit la maximum victoria din Marele Premiu de la Monaco, care a fost LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. S-a aruncat în apă cu şeful Ferrari. La Red Bull sunt probleme, după accidentul violent al lui Sergio Perez. Trei milioane de dolari costă reparaţiile monopostului.

3. Pe AS.ro afli şi cum şi-a luat adio Ianis Hagi de la Deportivo Alaves, dar şi ce reacţie au avut fanii lui Rangers.

Reclamă
Reclamă 4

4. O nouă tragedie în sportul românesc! Fostul mare handbalist, Ştefan Birtalan, a murit la vârsta de 75 de ani. Birtalan a fost dublu campion mondial cu România şi a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua.

5. David Pastrnak a fost eroul Cehiei în finala Campionatului Mondial, care a fost în direct pe AntenaPLAY. „A fost o nebunie„, a reacţionat starul care a marcat golul uriaş din poarta Elveţiei.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:55

Vulpea și câinii

8:36

Ce s-a întâmplat cu Barnabas Varga, după ce s-a prăbuşit pe teren, în Scoţia – Ungaria 0-1. Colegii au început să plângă pe teren

8:15

Cornel Dinu, radical după Belgia – România 2-0: „Ne-a arătat niște date înfiorătoare”

8:09

Rocio Trigos Bucur s-a calificat în sferturile Campionatelor Europene de box pentru juniori

0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și