Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 mai 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2024, 16:58 / Actualizat: 30 mai 2024, 19:39

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 29 mai 2024

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 mai 2024

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 29 mai 2024 de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe site-ul nostru poţi vedea mesajul selecţionerului României pentru fanii naţionalei. Tot pe AS.ro poţi vedea previziunea sumbră a unui fost patron din Liga 1 pentru Gigi Becali. Pe AS.ro poţi citi şi cum l-a lăudat Novak Djokovic pe marele său rival, Rafael Nadal.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 29 mai 2024

1. Apelul lui Edi

Edi Iordănescu a făcut apel către suporterii naţionalei să susţină necondiţionat România în perioada următoare. „Vor fi momente foarte grele”, a spus selecţionerul. România – Liechtenstein e în direct pe 7 iunie, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

2. Previziune sumbră pentru Gigi

Reclamă
Reclamă 4

Marian Iancu e de părere că sezonul următor al FCSB-ului va fi ratat. Fostul patron al lui Poli crede că Becali poate spera, cel mult, la câştigarea Cupei României. „FCSB va fi foarte atentă la cupele europene”, a explicat Iancu.

3. Veste devastatoare pentru Dinamo

Tot de pe AS.ro afli ce veste devastatoare a primit Dinamo, după ce „câinii” au reuşit să se salveze de la retrogradare.

Reclamă

4. Ovidiu Popescu a semnat

Ovidiu Popescu a semnat cu U Cluj! Fostul jucător al lui Gigi Becali a fost prezentat oficial de echipa antrenată de Sabău. Va avea contract pe doi ani cu ardelenii.

5. Djokovic l-a lăudat pe Nadal

Novak Djokovic l-a lăudat pe marele său rival, Rafa Nadal. Sârbul a trecut fără probleme în turul 2 şi a vorbit despre spaniolul eliminat în 3 seturi de Zverev. „A arătat ca un tânăr de 25 de ani”, a spus Nole despre Rafa.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:25

Polonia – Austria 1-2 LIVE TEXT. Austriecii au revenit în avantaj după intrarea lui Robert Lewandowski

19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și