Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie 2023

Publicat: 4 octombrie 2023, 16:31 / Actualizat: 12 octombrie 2023, 18:46

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 4 octombrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro afli ce record a doborât Risto Radunovic în tricoul lui FCSB.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie 2023

1. Ţiriac, mesaj dur în cazul Halep

Ion Ţiriac a avut un nou mesaj dur în cazul de dopaj al Simonei Halep. „Au fugit toţi ca şobolanii”, a spus Ţiriac pentru AntenaSport. Omul de afaceri a vorbit şi despre singura vină a lui Halep.

2. Benny merge pe Badr Hari

Reclamă

Benny Adegbuyi crede că Badr Hari e favorit în lupta pentru 500.000 de euro din Glory 89. Gala va fi transmisă în AntenaPLAY sâmbătă, de la ora 20:00.

3. Dragomir spune că Becali l-a „curăţat”

Tot de pe AS.ro afli ce dezvăluire a făcut Dumitru Dragomir despre Gigi Becali. „Din închisoare m-a curățat. Când a ieșit din închisoare mi-a recunoscut”, a spus Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3

4. Radunovic scrie istorie

Risto Radunovic a devenit străinul cu cele mai multe prezenţe în tricoul FCSB! Muntenegreanul a doborât recordul lui Harlem Gnohere la meciul cu U Cluj. Pe locul 3 în acest clasament se află portarul columbian Zapata.

5. Dezastru pentru United

Manchester United a fost învinsă cu 3-2 de Galatasaray în Liga Campionilor. Galata a câştigat pe terenul unei echipe engleze pentru prima oară în 117 ani. „Echipa se destramă”, a scris presa internaţională despre eşecul lui United.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și