Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 februarie 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 8 februarie 2024, 18:01 / Actualizat: 10 februarie 2024, 17:43

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 februarie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro afli detalii despre audierea lui Patrick Mouratoglou la TAS. Tot de pe AS.ro afli de ce se teme Gigi Becali de Ion Ţiriac şi ce lovitură ar putea da Adrian Mititelu.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 februarie 2024

1. Mouratoglou a fost audiat

Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta care i-a recomandat suplimentul lui Halep au fost audiaţi la TAS. Cei doi şi-au asumat întreaga responsabilitate pentru ce s-a întâmplat. Francezul a părăsit tribunalul după mai puţin de 30 de minute.

2. Becali se teme de Ţiriac

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali se teme că Ion Ţiriac ar putea investi la Dinamo. Miliardarul ar veni doar alături de Mircea Lucescu. „Nu cred că pot să mă bat cu ei”, a declarat Becali.

3. PANICĂ PENTRU MBAPPE

Tot pe AS.ro vezi intrarea dură care îi putea încheia cariera lui Kylian Mbappe. Starul lui PSG a marcat un gol în Cupa Franţei, live pe AntenaPLAY, şi echipa lui este în sferturi.

Reclamă

4. Dani Alves a plâns la tribunal

Dani Alves a izbucnit în lacrimi în timp ce a povestit ce s-a întâmplat în noaptea din club care l-a dus la închisoare. El neagă că a comis un viol. „Putea pleca în orice moment”, a spus Alves. Riscă 9 ani de detenţie.

5. Încep Europenele de haltere

Emoţii mari pentru sportivii noştri care vor concura la Campionatele Europene de haltere. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY în perioada 12-20 februarie.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și