Închide meniul
Video

Antena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 15 iulie, pe AS.ro

Dan Roșu Publicat: 15 iulie 2024, 16:12

Reclamă

Antena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 15 iulie, pe AS.ro

Elena şi Ianis Hagi, la Nunta Anului

Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 15 iulie, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

1. Nunta anului la Domeniul Ştirbey

Ianis Hagi şi Elena au avut parte de o nuntă ca-n poveşti pe Domeniul Ştirbey. Nume mari din sportul românesc s-au aflat printre cei peste 700 de invitaţi prezenţi în cea mai importantă zi a celor doi miri.

2. Spania ia tot

Spania a câştigat Campionatul European şi tot un spaniol se pregăteşte să pună mâna pe Balonul de Aur. Rodri a fost declarat jucătorul turneului şi poate fi numit şi fotbalistul anului. El se va lupta cu Bellingham pentru prestigiosul trofeu.

Reclamă
Reclamă 4

3. Înlocuitor pentru Coman

De pe as.ro, afli ce jucător a anunţat Gigi Becali că va fi înlocuitorul lui Florinel Coman, la FCSB. Coman a plecat la Al-Gharafa pentru peste 5 milioane de euro.

4. World Cup la Antena

Reclamă

E oficial! Antena va transmite World Cup 2026 şi 2030, premieră în piaţa de televiziune. Drumul României spre World Cup 2026 începe în direct la Antena 1, pe 6 septembrie.

5. Cutremur la Dinamo

Este cutremur la Dinamo, după ce principalul acționar se retrage de la echipă. Eugen Voicu a transmis că își va ceda o parte din acțiuni. Voicu deține 41% din acțiunile de la Dinamo.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și