Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 august 2024

Publicat: 6 august 2024, 17:04

Reclamă

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 august 2024

Răzvan Burleanu, Mircea Lucescu şi Mihai Stoichiţă / Profimedia Images

AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 august 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial în funcţia de selecţioner al României. A fost convins de Răzvan Burleanu şi este pregătit să ducă naţionala la un nou turneu final.

AntenaSport Update 6 august 2024

1. A revenit Mircea Lucescu!

Mircea Lucescu s-a întors, după 38 de ani, pe banca naţionalei României. A fost prezentat de Răzvan Burleanu şi are ca obiectiv calificarea la Cupa Mondială din 2026, competiţie transmisă în exclusivitate de Antena. „Din lot nu vor lipsi jucătorii tineri!„, asigură Lucescu.

2. Chipciu, convins de FCSB

Reclamă
Reclamă 4

Alex Chipciu este încrezător că FCSB o poate elimina pe Sparta Praga şi să obţină calificarea în play-off-ul Champions League. „Specialiştii spun că Sparta e mai bună, dar sunt de acelaşi nivel„, a declarat fostul jucător al roş-albaştrilor.

3. Sabrina Voinea, în suferinţă

Sabrina Voinea e în stare de şoc după ce a ratat podiumul olimpic. „Am fost la un pas de a chema salvarea„, a fost anunţul teribil făcut de Camelia Voinea. Asigură că se va lupta la TAS pentru a-i recupera fiicei ei medalia în finala de la sol.

Reclamă

4. Fanii Rapidului îl vor pe Şumudică

Tot pe AS.ro afli şi ce reacţie a avut Marius Şumudică după ce i s-a scandat numele în Giuleşti. Fanii Rapidului îl cer în locul lui Neil Lennon.

5. Ianis, ca şi plecat!

Antrenorul lui Rangers nu s-a mai ferit şi anunţă că Ianis Hagi nu mai are viitor în Scoţia. „Nu mai face parte din planuri! Îl vindem!”, a declarat Philippe Clement.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:57

Sparta Praga – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Duel infernal pentru campioana României în Liga Campionilor. Echipele de start

19:50

Louis Munteanu, dezvăluiri despre transferul la CFR Cluj: „FCSB nu a plătit bani”! De ce nu i-a răspuns lui Gigi Becali!

19:38

Zlatan Ibrahimovic ştie în ce sporturi s-ar fi putut lupta pentru medalie la Jocurile Olimpice: „Am fost o ciudăţenie a naturii”

19:19

Rapid l-a prezentat oficial pe Diogo Mendes! Prima reacţie a fotbalistului după ce a semnat cu giuleştenii

19:19

Jordan Chiles, mesaj tăios pentru contestatari după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice: „Gimnastica mea vorbește mai tare”

18:58

Oţelul – CFR Cluj a fost amânat! Programul etapei a 6-a din Liga 1. Când se joacă Rapid – Dinamo

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 4 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 5 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și