Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 august

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 17:11

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 august

Profimedia

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 12 august, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce au declarat Elias Charalambous şi Mihai Lixandru, înaintea returului „de foc” cu Sparta Praga, din turul trei preliminar din Champions League.

AntenaSport Update 12 august

1. FCSB atacă play-off-ul Champions League

FCSB e pregătită să o elimine pe Sparta Praga şi să sărbătorească alături de fani calificarea în play-off-ul Champions League. Campionii României nici nu s-au antrenat pentru loviturile de departajare. „Ei au prima şansă”, a fost avertismentul lui Lixandru.

2. Derby-ul cu Dinamo, capital pentru Neil Lennon

Reclamă
Reclamă 4

Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Neil Lennon. Patronul Rapidului nu mai are răbdare cu nord-irlandezul şi i-a transmis un ultimatum. Dacă pierde şi cu Dinamo, va fi demis!

3. Emoţiile continuă pentru Ana Bărbosu

Tot pe as.ro afli ce se întâmplă după noile dovezi trimise la TAS de americani. Aceştia cer ca Ana Bărbosu să rămână fără medalia de bronz de la Jocurile Olimpice.

Reclamă

4. Surpriză uriaşă în Liga Portugal

Noul sezon din campionatul Portugaliei a început cu un rezultat şoc. În direct în AntenaPLAY, Benfica a fost învinsă de Famalicao. Antrenorul „vulturilor” a fost contestat deja de fani. „E normal să fie dezamăgiţi”, a reacţionat Roger Schmid.

5. „Regele” Hagi mai pregăteşte o lovitură

Gică Hagi este aproape să mai dea un „tun” pe piaţa transferurilor. După ce a refuzat o ofertă a lui FC Porto pentru Constantin Grameni, are oferte din Serie A pentru mijlocaşul de 21 de ani.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:06

LIVE SCOREPetrolul – Universitatea Cluj 0-0. Duel încins la Ploieşti între două dintre cele mai solide echipe din Liga 1

18:51

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

18:31

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu”

18:30

Julian Alvarez a semnat cu Atletico Madrid! Cel mai scump transfer al verii a fost anunţat oficial

18:03

Concluziile lui Mihai Covaliu, după palmaresul României la Jocurile Olimpice 2024: „Acolo aveam cele mai mari aşteptări!”

17:51

Mai rău ca în Liga 1! Braga şi-a dat afară antrenorul după prima etapă din Liga Portugal

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 4 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și