Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iulie

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 17:05

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iulie

Florin Tănase, în tricoul FCSB-ului / AntenaSport

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iulie, de pe site-ul AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

1. Tănase nu mai revine la FCSB

Florin Tănase s-a decis şi nu mai revine la FCSB, deşi era dorit de Gigi Becali. Atacantul aşteaptă oferte din Arabia Saudită, după ce a refuzat Turcia.

2. Dan Şucu vrea să dea lovitura

Dan Şucu e gata să facă un transfer de senzaţie la Rapid. Marius Marin e pe lista giuleştenilor, iar Giovanni Becali a confirmat totul.

Reclamă
Reclamă 4

3. Ianis Hagi s-a decis

Pe AS.ro vezi ce decizie a luat Ianis Hagi, după ce a revenit la Rangers. Internaţionalul român a avut o cerinţă specială pentru agenţii lui.

4. Sainz, pus pe glume

Reclamă

Carlos Sainz a fost pus pe glume, când a fost întrebat despre viitorul lui în Formula 1: „M-am uitat la EURO până acum”, a spus spaniolul, la Marele Premiu al Ungariei. Cursa de la Hungaroring e duminică, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la ora 16:00.

5. Perez l-a impresionat pe Mbappe

Kylian Mbappe a fost uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume, îmi merge direct la inimă”, a spus starul francez despre preşedintele „galacticilor”.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:11

LIVE SCOREPoli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu a dat lovitura! Bogdan Andone nu stă pe bancă în derby-ul Moldovei

18:53

Programul etapei din Porsche Supercup din Ungaria. Antrenamentele, calificările şi cursa cu EXCLUSIV în AntenaPLAY

18:50

VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul

18:43

Neil Lennon, plecăciuni în fața lui Dan Petrescu înainte de Rapid – CFR Cluj: „E o legendă!”

18:21

FotoNeil Lennon a venit bandajat la conferința de presă, după accidentul teribil din Herăstrău. Cum arată acum antrenorul de la Rapid

18:18

Transferul lui Louis Munteanu garantează titlul: „E jucător de naţională, un marcator! Şanse mari să ia campionatul!”

1 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 2 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 3 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 4 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 5 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 6 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”
Citește și