Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iulie

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2024, 16:49

Reclamă

Profimedia

Salut! Acestea sunt cele mai tari ştiri la AntenaSport Update din ziua de 24 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat în Ghencea cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, în preliminariile Ligii Campionilor. Returul de care se leagă toate speranțele europene ale roș-albaștrilor va fi săptămâna viitoare, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

AntenaSport Update 24 iulie

1. Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. Vrea să obțină 30 de milioane de euro pe Musi. Tânărul jucător îi poate califica pe roș-albaștri în turul 3 preliminar al Champions League. Maccabi Tel Aviv – FCSB va fi pe 31 iulie, de la ora 21:00, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

2. Gică Hagi este favorit pentru a fi numit selecționerul României. „Este opțiunea numărul 1”, a recunoscut Mihai Stoichiță. Pe lista scurtă a FRF este și Mircea Lucescu.

3. Pe as.ro afli și cine este titularul de la FCSB care a fost făcut praf de Adrian Ilie. Legenda Stelei s-a descătușat după remiza cu Maccabi din Ghencea.

Reclamă
Reclamă 4

4. David Popovici este favoritul specialiştilor la medalia de aur olimpică la 200 de metri liber. „Regele Natației” poate scrie istorie la Paris!

5. Start pentru oltenii lui Costel Gâlcă în cupele europene. Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv pe AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:46

Lovitură teribilă pentru liderul mondial! Jannik Sinner s-a retras de la Jocurile Olimpice 2024: „Sunt trist să vă informez asta”

18:42

Argentina, remiză dramatică la Jocurile Olimpice 2024! Echipa lui Mascherano a egalat Maroc în minutul 90+16

18:29

Lotul Universităţii Craiova pentru meciul cu Maribor. Mitriţă şi Ivan, vedetele de la care Gâlcă aşteaptă goluri în Slovenia

18:16

Francezii cred că David Popovici va obţine o singură medalie la Jocurile Olimpice 2024! Predicţiile făcute de L’Equipe la înot

17:36

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Darius Olaru, după FCSB – Maccabi 1-1: „Strică tot mecanismul. E brambureală”

17:03

Mihai Căpăţînă, încrezător înainte de Maribor – Universitatea Craiova (joi, AntenaPLAY): „Ar fi ceva extraordinar pentru oraş”

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 3 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 4 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR
Citește și