Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 25 octombrie

Bogdan Stănescu Publicat: 25 octombrie 2024, 16:47

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 25 octombrie

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 25 octombrie de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a anunţat lista preliminară a stranierilor convocaţi pentru dubla cu Kosovo şi Cipru. România are maximum de puncte în Liga Naţiunilor înaintea celor două meciuri din noiembrie.

AntenaSport Update – cele mai tari ştiri ale zilei de 25 octombrie

1. Lista lui Il Luce

Mircea Lucescu a anunţat lista preliminară a stranierilor convocaţi pentru dubla cu Kosovo și Cipru. Sava şi Rus sunt surprizele selecţionerului. România – Kosovo e în direct pe 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

2. Răzvan Lucescu, ofertă uriaşă

Reclamă
Reclamă

Răzvan Lucescu e dorit la naţionala Arabiei Saudite! Saudiţii l-au demis pe Mancini şi vor să aleagă înlocuitorul italianului dintre antrenorul român şi francezul Renard.

3. Avertismentul lui Şumi

Tot de pe AS.ro afli ce avertisment le-a transmis Şumudică jucătorilor săi înaintea derby-ului cu FCSB. Şumi e convins că echipa lui Becali va arăta altfel cu Rapid, după ce a fost umilită de Rangers.

Reclamă

4. Mbappe, victorie cu PSG

Kylian Mbappe a câştigat litigiul cu PSG. Campioana Franţei va trebui să îi achite o sumă uriaşă fostului ei star. Mbappe e implicat într-un alt scandal, după ce a fost asociat cu un viol din Suedia.

5. Piastri a vorbit de oferta Red Bull

Oscar Piastri a rupt tăcerea despre presupusa ofertă de la Red Bull. Pilotul lui McLaren a negat vehement că îşi va schimba echipa. „Sunt foarte fericit unde sunt”, a spus Piastri. Cursa Marelui Premiu al Mexicului e duminică, de la ora 22:00, pe AntenaStars şi AntenaPLAY.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:33

Câţi bani a obţinut FCSB în cupele europene! Pe ce loc se află în topul încasărilor din Europa League după înfrângerea cu Rangers

16:31

„Vai de capul nostru!” Miodrag Belodedici, discurs dur după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Au greşit toţi!”

16:20

Un patron din Liga 1 e gata să îl transfere pe Malcom Edjouma după Rangers – FCSB 4-0: „Mă pun la coadă pentru el!”

15:56

Monica Niculescu şi Cristina Bucşa au fost eliminate în sferturi la Tokyo. Ce premiu au primit după ce au ratat semifinalele

15:28

Costel Gâlcă, cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu Farul! Ce a spus despre înfrângerea echipei lui Hagi, 0-5 cu Rapid

15:18

„Nu eu am făcut regulile”. Max Verstappen se apără după controversa de la MP al Statelor Unite

1 Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană” 2 Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român 3 Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox. Prima înfrângere a roş-albaştrilor în Europa League 4 Anunț important pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, făcut de patronul de la Parma: „Sunt bucuros să vă anunț!” 5 Controversă uriașă în Rangers – FCSB! Golul lui Miculescu, anulat în mod uluitor! Ce s-a întâmplat după gafa lui Butland 6 Radu Drăgușin a fost titular în Tottenham – AZ 1-0! PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a revenit de la 0-2 cu Plzen. Rezultatele serii
Citește și