Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 august

Publicat: 27 august 2024, 17:33

Reclamă

AntenaSport Update 27 august

Gică Hagi/ AntenaSport

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 27 august, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi declaraţiile dure oferite de Gică Hagi, după ce fiul său a fost pe lista Rapidului. Acesta a transmis un mesaj categoric pentru cei de la Rangers.

AntenaSport Update 27 august

1. Hagi „a luat foc”

Gică Hagi a avut un discurs furibund, după ce Ianis Hagi a ajuns la echipa a doua a lui Rangers: „Interese meschine!”, a tunat „Regele”, care a anunţat şi că fiul său nu semnează cu Rapid.

2. Politic vrea în play-off

Reclamă
Reclamă

Dennis Politic are obiective măreţe la Dinamo şi este cu gândul doar la play-off şi cupele europene: „Să ducem echipa acolo unde-i e locul”, a spus căpitanul „câinilor”.

3. Hagi, mesaj direct pentru Lucescu

Pe AS.ro vezi ce a spus Gică Hagi despre Mircea Lucescu. „Il Luce” îşi va începe noul mandat pe banca naţionalei pe 6 septembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

4. Dani Olmo, oficial la Barcelona

Dani Olmo a fost înregistrat de Barcelona. Catalanii şi-au rezolvat problemele financiare şi campionul european poate să joace chiar din etapa viitoare.

5. Ruse, în turul 2 la US Open

Gabriela Ruse s-a calificat în turul doi de la US Open, unde va avea o misiune infernală. Românca se va duela cu campioana de la Wimbledon.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:49

Schimbare pe grila din Formula 1! Williams a adus un pilot din Formula 2 pentru restul sezonului 2024

18:54

„Să meargă la poliţie!” Cristi Balaj, reacţie vehementă după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic: „Pregăteşte meciul”

18:54

Marius Şumudică i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani! Atacantul de naţională cu care negociază şefii Rapidului

18:44

„Să nu ne facem iluzii!” Cristi Borcea, reacţie fermă despre Dinamo! Ce a spus despre şansele la play-off ale „câinilor”

18:23

Chelsea a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani şi a stârnit revolta fanilor: „Serios? De câţi mai e nevoie?”

18:07

Vinicius, mesaj categoric despre Kylian Mbappe! Ce a spus după trei meciuri jucate împreună la Real Madrid

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și