Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 11 mai 2023

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 mai 2023, 16:32 / Actualizat: 18 mai 2023, 19:20

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 11 mai

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 11 mai 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe site-ul nostru vezi toate reacţiile de după cea de-a doua semifinală din UEFA Champions League, AC Milan – Inter, scor 0-2.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 11 mai 2023

1. Gigi Becali îl vrea la FCSB pe Louis Munteanu de la Farul. Şefii liderului din Liga 1 îl acuză pe Becali că le destabilizează echipa şi cer sancţionarea lui.

2. Barcelona a primit cea mai mare amendă din istoria clubului, 15.7 milioane de euro! Trezoreria din Spania a găsit grave nereguli financiare.

3. Tot pe as.ro afli ce spune Gică Hagi despre viitorul lui. Nu a renunţat la visul de a reveni pe banca naţionalei României.

Reclamă

4. Fabio Capello l-a criticat în termeni duri pe Stefano Pioli, după ce AC Milan a fost învinsă de Inter în manşa tur a semifinalelor Champions League. „Sunt greşeli jenante”, a reacţionat acesta.

5. Benny Adegbuyi este gata să îl facă K.O. pe francezul Sofian Laidouni. Lupta lor va fi cap de afiş în gala GLORY 86, care poate fi urmărită LIVE, în AntenaPLAY, pe 27 mai.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și