Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 12 aprilie

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2023, 16:36 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 16:32

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie

Captură AntenaSport

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 12 aprilie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs a ieşit din cursa pentru trofeul de la WTT Champions Xinxiang 2023. Nu a reuşit să o elimine din competiţie pe a şasea jucătoare a lumii. Pe site-ul nostru aflaţi toate informaţiile, dar şi ce reacţii au fost după victoria la scor de neprezentare reuşită de Manchester City în manşa tur a sferturilor UEFA Champions League.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 12 aprilie 2023

1. Bernadette Szocs a fost învinsă de Mima Ito, scor 0-3, şi a ratat calificarea în sferturile de la WTT Champions Xinxiang. Meciul a fost LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY

2. City a zdrobit-o pe Bayern în turul sferturilor Champions League. „Emoţional sunt distrus! Am îmbătrânit cu 10 ani„, a reacţionat Guardiola. Tuchel a surprins pe toată lumea după eşecul cu 0 la 3: „M-am îndrăgostit de jucătorii mei!

3. Tot pe AS.ro poţi afla ce îi cer toţi fanii dinamovişti lui Cristi Borcea. „S-au obişnuit cu performanţele„, a ţinut să afirme fostul patron din Ştefan cel Mare.

Reclamă

4. Rudi Garcia e OUT de la Al Nassr şi poate fi înlocuit de Jose Mourinho. Şeicii îl tentează cu 100 de milioane de euro pe „The Special One” pentru a-l antrena pe Cristiano Ronaldo.

5. Michael Jordan a mai spulberat un record. O pereche de ghete purtată de Jordan în finala NBA din 1998 a fost vândută cu 2.2 milioane de dolari!

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și