Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 24 mai 2023

Antena Sport Publicat: 24 mai 2023, 16:49 / Actualizat: 25 mai 2023, 23:23

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

  • Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update
  • Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 24 mai 2023

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 24 mai 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti declaraţiile americanilor despre Simona Halep, dar şi toate detaliile despre situaţia de la Farul Constanţa, după titlul câştigat în Liga 1.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 24 mai 2023

1. Fascinat de Băluţă

Reclamă

Gică Hagi e fascinat de Tudor Băluţă, mijlocaşul de două milioane de la Farul. „Are pase pe care nici eu nu le înţeleg”, susţine Regele.

2. Prime uriaşe la Farul

Reclamă

Jucătorii Farului vor împărţi jumătate de milion de euro. Acesta este bonusul oferit de Hagi pentru câştigarea titlului din Liga 1.

3. Simona, apărată de americani

Tot de pe AS.ro, afli că Simona Halep este lăudată de americani. „Doar ea poate fi capabilă să revină”, anunţă jurnaliştii din Statele Unite, după suspendarea campioanei noastre.

Reclamă 4 / 0/3

4. Mbappe îşi pregăteşte plecarea

Kylian Mbappe nu va activa clauza de prelungire a contractului cu PSG. Înţelegea expiră în 2024. Mbappe ar putea semna cu Real Madrid, unde e aşteptat de Florentino Perez.

5. Eşec pentru Samara

Eliza Samara a fost învinsă de cea mai bună jucătoare a lumii. în direct pe AntenaPLAY, Eliza a pierdut duelul cu Sun Yingsha, în turul 3 de la Campionatul Mondial.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar Vezi toate știrile
Pe același subiect
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Jocurile Olimpice 2024 • 16:37
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”