Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 8 mai 2023

Antena Sport Publicat: 8 mai 2023, 16:34 / Actualizat: 18 mai 2023, 19:52

Reclamă

Camelia Bălţoi, la AntenaSport Update 8 mai

Camelia Bălţoi îţi prezintă ştirile zilei

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 8 mai 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, afli toate detaliile despre situaţia de la CFR Cluj, acolo unde Neluţu Varga şi-a anunţat plecarea. Tot aici, vezi cum Irina Begu a devenit prima rachetă a României.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 8 mai 2023

1. E cutremur la CFR Cluj

E cutremur la CFR Cluj. Varga a anunţat că se retrage din fotbal, după meciul cu Craiova. Cristi Balaj e sigur că patronul se va răzgândi, chiar dacă şansele la titlu sunt minime.

2. A revenit Ianis

Reclamă

Ianis Hagi a fost titular la Rangers, după un an. Antrenorul Michael Beale l-a lăudat pe fiul Regelui. „Există potențialul pentru a continua la un nivel înalt”, a spus Beale.

3. Asprilla, şef de galerie

Tot de pe AS.ro, afli că Faustino Asprilla a fost şef de galerie pentru Parma lui Dennis Man. Românul nu a marcat, dar columbianul le-a purtat noroc cruciaţilor, care au bătut cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

4. Jose Mourinho, la PSG

Jose Mourinho a refuzat-o pe Chelsea şi este aproape să semneze cu PSG. Francezii anunţă că The Special One este alesul lui PSG, pentru a aduce trofeul Ligii Campionilor pe Parc des Princes.

5. Simona Halep, depăşită de Irina Begu

Simona Halep a fost depăşită oficial de Irina Begu în clasamentul WTA. Begu devine astfel prima rachetă a României , după zece ani în care „Simo” a deţinut supremaţia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și