Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 septembrie 2023

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2023, 16:41 / Actualizat: 5 ianuarie 2024, 18:46

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 septembrie

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 11 septembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu şi Andrei Burcă au venit, la conferinţa de presă, cu ultimele detalii despre meciul care este vital pentru calificarea la EURO 2024. Pe as.ro aveţi şi toate reacţiile după finala de la US Open, câştigată de Novak Djokovic.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 11 septembrie 2023

1. Edi Iordănescu le-a răspuns criticilor înaintea meciului România – Kosovo, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Selecţionerul tricolorilor asigură că va obţine calificarea la EURO 2024.

2. România a pierdut dramatic primul duel de la Campionatele Europene. Tricolorii au condus Anglia cu 2-0 şi au avut 3 mingi de meci, dar s-au văzut învinşi. Competiţia continuă în AntenaPLAY.

3. Novak Djokovic a câştigat US Open! Sârbul l-a învins în finală pe Daniil Medvedev şi a egalat recordul istoric deţinut de Margaret Court: 24 de trofee de Grand Slam!

Reclamă
Reclamă

4. Pe site-ul nostru, as.ro, vezi cum arată clasamentele actualizate ATP şi WTA. Simona Halep a fost ştearsă, după ce a rămas fără niciun punct. Sorana Cîrstea este cel mai bine clasată româncă!

5. Marius Şumudică exclude varianta de a-l transfera pe Andrea Compagno de la FCSB. În schimb, îşi doreşte un atacant român, pe Denis Drăguş.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

9:40

VIDEOPortarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și