Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 17:31 / Actualizat: 16 aprilie 2024, 19:27

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie

Camelia Bălţoi îţi prezintă ştirile zilei / AS.ro

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie 2024 de pe site-ul AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi vestea teribilă pe care i-a dat-o Adrian Mutu lui Gigi Becali, dar şi motivul pentru care Simona Halep s-a retras de la turneul din Portugalia.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – 12 aprilie 2024

1. Adrian MUTU I-A SPULBERAT VISUL LUI GIGI Becali

Adrian Mutu îi spulberă visul lui Gigi Becali de a ajunge cu FCSB în Champions League. „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe„, e convins „Briliantul”.

2. ENGLAND CHAMPIONSHIP, LIVE ÎN ANTENAPLAY

Reclamă

Cele mai tari meciuri din England Championship se vor vedea, din această săptămână, LIVE în AntenaPLAY. Show-ul e deschis de Leicester, campioana din 2016 din Premier League, vineri, de la ora 22:00.

3. Simona HALEP S-A RETRAS DE LA OEIRAS

Tot pe AS.ro afli ce reacţie a avut Simona Halep după ce s-a retras de la turneul din Portugalia, dar şi explicaţiile lui Ilie Năstase pentru accidentarea lui Simo.

Reclamă 4 / 0/3

4. Fernando ALONSO A SEMNAT

Fernando Alonso a semnat un nou contract cu Aston Martin. „Dragostea pentru Formula 1 şi echipă nu s-a schimbat„, a spus spaniolul. Marele Premiu al Chineiva avea loc în perioada 19-21 aprilie, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

5. RĂZVAN Lucescu CREDE ÎN CALIFICARE

Răzvan Lucescu nu renunţă la lupta pentru calificarea în semifinalele Conference League, după 0-1 la Bruges. „Nu s-a hotărât nimic„, a spus Răzvan Lucescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și