Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 decembrie 2023

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 decembrie 2023, 16:53 / Actualizat: 21 decembrie 2023, 18:09

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 decembrie

Camelia Bălţoi, la AntenaSport Update / AS.ro

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 20 decembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a distanţat de urmăritoare în clasamentul Ligii 1, dar Gigi Becali vrea să fie sigur că nu ratează titlul şi în acest an. Patronul roş-albaştrilor a înaintat o ofertă oficială şi pentru Nana Antwi.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 20 decembrie 2023

1. Becali, transfer pentru titlu

Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru Nana Antwi de la Urartu. Patronul „roş-albaştrilor” e gata să plătească 50.000 de euro pentru ghanez. Fundaşul ar putea veni şi gratis la FCSB.

2. Veste uriaşă pentru „câini”

Reclamă

Dinamo şi Poli Timişoara vor avea stadioane noi! Astăzi a fost emis aviz favorabil la Ministerul Dezvoltării. Mai este un singur pas până ca lucrările să înceapă.

3. Drăguşin a primit ofertă

Curtat de marile echipe din Europa, Radu Drăguşin a primit o ofertă de prelungire a contractului de la Genoa. „Nu ne grăbim cu decizia„, a precizat Florin Manea, impresarul jucătorului.

Reclamă 4 / 0/3

4. Clauză uriaşă pentru noul star al lui FCU

Tot de pe AS.ro afli ce clauză uriaşă i-a pus Adrian Mititelu noului star de la FCU Craiova, Vladislav Blănuţă. Tânărul de 21 de ani a ajuns la 4 goluri marcate în acest sezon.

5. Neagu regretă retragerea

Cristina Neagu regretă că a trebuit să se retragă de la naţională după un Mondial eşuat. „Cu siguranță mi-am imaginat altfel finalul„, a declarat românca, de 4 ori cea mai bună jucătoare a anului.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și