Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 iulie 2023

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2023, 17:22

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update!

Captură AntenaSport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 iulie 2023 sunt pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe as.ro, găseşti toate detaliile despre derby-ul FCSB – Dinamo, dar şi despre situaţia Simonei Halep, care este încă suspendată din circuit.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

1. Becali plusează pentru Ghencea

Gigi Becali nu renunță la Ghencea! Patronul FCSB e gata să le plătească celor de la CSA Steaua suma de 10 milioane de euro: „Fac ofertă publică, atât vă bag în conturi!”, a spus Becali.

2. Olaru și Coman, apți pentru derby

Reclamă

Darius Olaru și Florinel Coman vor putea juca în derby-ul cu Dinamo. Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, cu două zile înainte de marele meci.

3. Corpul de Control, trimis la CSA Steaua

Tot pe AS.ro afli că Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua. Gigi Becali a fost încântat de măsura luată de premier, după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea: „Are bărbăție!”, a declarat Becali, despre Ciolacu.

Reclamă 4 / 0/3

4. Popovici, fără rival

David Popovici nu are rival în cursa de 100 de metri liber, înainte de Mondialele de Înot. Românul a adunat cele mai multe probe terminate dub 48 de secunde. Competiția de la Fukuoka va fi exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie.

5. Halep, în continuare suspendată

Simona Halep se află în continuare pe lista jucătoarelor suspendate provizoriu. Anunțul a fost făcut de Agenția Internațională pentru Integritate, după ce numele româncei a apărut și pe listele preliminare de la US Open.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și