Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 noiembrie 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2022, 16:46 / Actualizat: 25 aprilie 2023, 20:18

Camelia Bălțoi îți prezintă știrile zilei, la AntenaSport Update

Camelia Bălțoi îți prezintă știrile zilei, la AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 22 noiembrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai noi informaţii despre Campionatul Mondial din Qatar le găseşti pe www.as.ro. Pe site-ul nostru vezi toate reacţiile de după Argentina – Arabia Saudită, scor 1-2, meciul care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – 22 noiembrie 2022

1. Rezultat şoc la Mondialul din Qatar. Argentina s-a făcut de râs şi a pierdut cu Arabia Saudită. Messi a marcat, dar „pumele” au suferit o ruşine istorică.

2. Chiar şi aşa, Lionel Messi a intrat definitiv în istoria Argentinei. A înscris la a 4-a ediţie diferită de Campionat Mondial şi l-a depăşit pe Maradona. Pele şi Cristiano Ronaldo mai reuşiseră aşa ceva.

3. Gigi Becali a anunţat că are oferte pentru Cordea, Edjouma şi Şut. Cere milioane de euro pentru cei trei jucători. Ianis Stoica a fost primul care a plecat. A fost împrumutat la U Cluj.

Reclamă

4. Tot pe AS.ro vezi şi imagini cu trei jucători de la FCSB care au băut shot-uri până dimineaţă într-un club de fiţe. Cu toţii vor fi amendaţi de club. Billel Omrani a făcut un gest ruşinos în plină stradă.

5. Juventus s-a înţeles cu Sergej Milinkovic-Savic. Mijlocaşul sârb ar urma să primească un salariu anual de 6 milioane de euro. Lazio cere 70 de milioane, dar ar putea încasa în urma transferului cel mult 50.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update
    Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 noiembrie

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și