Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 august 2023

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2023, 17:48 / Actualizat: 13 decembrie 2023, 17:57

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 30 august

Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri sportive ale zilei / AS.ro

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 30 august 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro citeşti cele mai tari ştiri ale zilei. Afli care este starea de sănătate a lui Mircea Rednic, dar şi ultimele detalii de la naţionala României înaintea duelurilor cu Israel şi Kosovo, din preliminariile pentru EURO 2024.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – 30 august 2023

1. MIRCEA REDNIC, OPERAT PE CORD

Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat pe cord. Antrenorul celor de la UTA a simţit dureri în piept în timpul meciului cu FCSB. „Este bine acum, se recuperează„, a anunţat şeful arădenilor, Alexandru Meszar.

2. MIHĂILĂ, LĂUDAT DE ANTRENOR

Reclamă

Valentin Mihailă a fost lăudat de antrenorul Parmei, după ce a fost titular în victoria cu Pisa. „Mi-a plăcut mult de el”, a spus Fabio Pecchia. Pisa – Parma 1-2 a fost exclusiv în AntenaPLAY.

3. PROBLEME PENTRU EDI IORDĂNESCU

Tot pe as.ro afli că Edi Iordănescu are probleme mari înaintea dublei cu Israel şi Kosovo. Dennis Man şi Vlad Chiricheş nu vor juca în meciurile care pot duce naţionala României mai aproapede EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

4. IANIS, PRIMELE DECLARAŢII LA ALAVES

Ianis Hagi a oferit primele declaraţii după transferul la Alaves. „Am o responsabilitate pentru că port numele Hagi, e o presiune care îmi place, dar și o motivaţie„, a spus internaţionalul român.

5. FAC TOTUL PENTRU MESSI

Lionel Messi schimbă fotbalul din SUA! Americanii vor să întrerupă campionatul pentru ca starul argentinian să poată juca la echipa naţională, fără ca Inter Miami să îi simtă lipsa.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și