Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 11 martie 2024

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 martie 2024, 17:10

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 11 martie 2024

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălțoi îți prezintă AntenaSport Update. Acestea sunt cele mai tari știri sportive ale zilei de 11 martie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este gata să revină pe teren. S-a dus la Miami, acolo unde va participa la primul turneu după ce TAS i-a redus suspendarea la 9 luni.

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update 11 martie 2024

1. Simona Halep a plecat la Miami şi se pregăteşte să joace primul meci oficial după un an şi jumătate. Fostul lider WTA a scăpat de suspendare şi şi-a stabilit marele obiectiv: „Vreau la Jocurile Olimpice!

2. Gigi Becali intră în silenzio stampa după umilinţa cu Rapid: „Mă duc prin munţi şi prin peşteri!„. Patronul FCSB-ului s-a răzgândit şi nu îl mai scoate din poartă de Târnovanu.

3. Tot pe AS.ro afli cine este jucătorul din naţionala României care este aproape de un transfer uriaş în Premier League. Florin Manea dă o nouă lovitură, după ce l-a dus pe Radu Drăguşin la Tottenham.

Reclamă

4. Neluţu Varga e gata să îi umple de bani pe Adi Mutu şi jucătorii CFR-ului. Aceştia vor împărţi o primă record, de un milion de euro, dacă vor cu ceri titlul.

5. Cristiano Ronaldo deschide balul în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei, competiţie care se vede în direct pe AntenaPLAY. Şi Dan Petrescu luptă pentru un loc în semifinale, marţi, de la ora 12:00.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și