Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 octombrie 2023

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2023, 16:41 / Actualizat: 24 decembrie 2023, 19:44

Captura AntenaSport

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 11 octombrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ultimele detalii, înainte de Belarus – România. Meciul va fi joi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 11 octombrie 2023

1. Iordănescu Jr. a răbufnit

Edi Iordănescu a făcut o criză de nervi, când a văzut pe ce gazon va juca România. „Nu se poate”, a răbufnit selecţionerul, înainte partidei de la Budapesta. Belarus – România va fi joi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

2. Hagi pregăteşte o nouă lovitură

Reclamă

Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! „Regele” a anunţat că Enes Sali a e gata să plece în iarnă de la Farul.

3. Dorinel se visează selecţioner

Tot de pe AS.ro afli şi că Dorinel Munteanu îşi doreşte să devină selecţioner, pe viitor. Până atunci, „Munti” are alte planuri la Oţelul.

Reclamă 4 / 0/3

4. Sfat pentru Rotariu

Gabi Balint i-a dat un sfat lui Dorin Rotariu, după transferul la FCSB: „Acolo nu e răbdare! Poţi pleca aşa cum ai venit”, i-a transmis fostul internaţional noului atacant al lui Gigi Becali.

5. „Rafa” îşi pregăteşte revenirea

Rafael Nadal se pregăteşte să revină în circuitul ATP. Campionul iberic e gata să ia startul la Australian Open.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și