Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 octombrie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2023, 16:31

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 12 octombrie

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe as.ro, afli despre decizia luată de UEFA, de a amâna şi meciul dintre Kosovo şi Israel, dar şi despre scandalul făcut de Valentin Cojocaru, în ziua meciului Belarus – România.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

1. Kosovo – Israel, amânat

Se complică lucrurile în grupa de calificare a României. UEFA a mai amânat un meci. Kosovo – Israel nu se va disputa în octombrie şi decizia va da peste cap calculele de calificare la EURO 2024.

2. Cojocaru face scandal

Reclamă

Valentin Cojocaru a făcut scandal chiar în ziua meciului Belarus – România. Portarul de 28 de ani susţine că nu a fost căutat niciodată de stafful lui Iordănescu, chiar dacă are evoluţii spectaculoase în Polonia.

3. Noi dezvăluiri în cazul Halep

Au apărut noi detalii în cazul de dopaj al Simonei Halep. „Nu a fost singura atletă care a folosit acel produs în acea zi”. Aşa susţin reprezentanţii firmei de la care Simo a luat suplimentul care i-a adus suspendarea de 4 ani.

Reclamă 4 / 0/3

4. Ţiriac nu vrea să audă de fotbal

Tot de pe as.ro, afli ce răspuns a dat Ion Ţiriac atunci când a fost întrebat dacă ar fi tentat să investească în fotbalul românesc.

5. Benzema a spus totul

Karim Benzema a dezvăluit de ce a ales Arabia Saudită. „Am dorit să fac parte din această istorie și să ajut ca fotbalul saudit să crească”, a spus deţinătorul Balonului de Aur.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și