Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2024, 17:12

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 22 aprilie

Camelia Bălţoi îţi prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 22 aprilie. Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali ia cu asalt piaţa transferurilor pentru a-şi vedea visul cu ochii, calificarea FCSB-ului în grupele Champions League. Îşi doreşte de urgenţă un atacant şi i-a fost propus Arnel Jakupovic. Din informaţiile noastre, pentru a-l aduce pe jucătorul format de Juventus, care este golgheter la Maribor, trebuie să scoată din buzunar 1.2 milioane de euro.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 22 aprilie

1. Becali, transferuri de Ligă

Gigi Becali a anunţat că va face o „revoluţie” în lotul FCSB-ului pentru a forţa grupele Ligii Campionilor. „O să iau 6-7 jucători”, a declarat Becali. Alibec şi Louis Munteanu sunt în continuare pe lista lui, dar oferă doar 400.000 de euro pentru vedeta Farului.

2. Puşcaş se operează

Reclamă
Reclamă 4

George Puşcaş se va opera. Atacantul naţionalei a suferit o contuzie în meciul Bari – Pisa 1-1, transmis exclusiv pe AntenaPLAY. Puşcaş a marcat din penalty în acel meci, dar a avut şi ghinionul de a se accidenta. Vestea bună e că nu e în pericol să rateze EURO. Spectacolul din Serie B continuă şi în această săptămână pe AntenaPLAY.

3. Şumudică, veste pentru rapidişti

Tot de pe AS.ro afli ce veste le-a dat Marius Şumudică suporterilor Rapidului, care îl doresc pe banca echipei patronate de Dan Şucu.

Reclamă

4. Schimbare majoră în Formula 1

Formula 1 pregăteşte o schimbare majoră! Conducătorii din „Marele Circ” şi FIA analizează schimbarea sistemului prin care se acordă puncte după fiecare cursă. Ultimul Mare Premiu, cel al Chinei, a fost câştigat de Verstappen. Cursa a fost în direct pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY.

5. Djokovic rămâne lider

Novak Djokovic rămâne lider în clasamentul ATP, chiar dacă nu a mai jucat de la Monte Carlo. Sârbul are în continuare un avans liniştitor faţă de locul 2, Jannik Sinner. Podiumul e completat de Alcaraz.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și