Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 mai 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 mai 2024, 16:48

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 23 mai 2024

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 23 mai 2024

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 23 mai 2024. Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Popa este noul jucător de la FCSB. Fostul atacant al lui Dinamo se poate îmbogăţi la campioana României. Oferta primită de la Gigi Becali a fost una de nerefuzat!

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 23 mai 2024

1. Gigi Becali a rezolvat ce de-al doilea transfer la FCSB! După David Kiki, a bătut palma şi cu Daniel Popa. U Cluj va primi 300.000 de euro. Atacantul de 28 de ani a fost convins cu un salariu lunar de 16.000 de euro şi o primă de 80.000 de euro pentru calificarea în grupele cupelor europene.

2. Fernando Alonso a fost la un pas să semneze cu Red Bull! Oficialii echipei au recunoscut totul, înaintea Marelui Premiu de la Monaco. Cursa va fi live, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 15:45.

3. Pe AS.ro afli cine este noul preşedinte al lui CFR Cluj. Neluţu Varga a făcut anunţul, după ce a renunţat definitiv la Dani Coman.

Reclamă
Reclamă

4. Ionuţ Chirilă este uluit că Dan Şucu l-a numit pe Neil Lennon antrenor la Rapid: „E o greşeală!„. A explicat şi de ce este la cuţite cu Mircea Lucescu.

5. Xabi Alonso a venit cu prima reacţie după umilinţa suferită în finala Europa League: „Au fost greşeli, poate şi ale mele!„. Bayer Leverkusen a fost învinsă cu 3-0 de Atalanta şi şi-a încheiat seria de 51 de meciuri fără eşec.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă
Reclamă

Prinde FCSB play-off-ul după ce a ratat victoria cu Petrolul?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 23 sept.

„Păreau că au plecat ca din tun!” Mihai Stoica, verdict dur pentru oltenii lui Gâlcă: „Depind foarte mult de Mitriţă!”

0:20 23 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, mesaj pentru fanii lui U Cluj după 1-1 cu Universitatea Craiova: „Mă bucur foarte mult că le-am dat speranțe!”

0:12 23 sept.

VIDEOSporting – AVS 3-0 a fost în AntenaPLAY! Gyokeres, dublă de senzaţie! Rezultatele zilei din Liga Portugal

0:08 23 sept.

Mihai Rotaru, intervenţie fermă la miezul nopţii: „Trebuie să faci asta pentru a te bate la titlu!” Anunţ despre Gâlcă

23:45

Inter – AC Milan 1-2. Victorie dramatică în minutul 89 în „Derby della Madonnina”. A fost show total în Man. City – Arsenal 2-2

23:45

Costel Gâlcă, discurs dur după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Ne-a fost frică, nu am avut personalitate”

1 VIDEOAbbi Pulling a câștigat ambele curse din etapa de F1 Academy de la Singapore! Cursele au fost în direct în AntenaPLAY 2 FotoFiul lui Ion Ţiriac a împlinit 48 de ani şi a primit o declaraţie de dragoste de la Sorana Cîrstea. Imagine rară: „Favoritul!” 3 VIDEOLando Norris a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 din Singapore, care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY! 4 Gigi Becali a tras un grav semnal de alarmă după FCSB – Petrolul 1-1: „E în pericol play-off-ul” 5 Gigi Becali l-a avertizat pe Daniel Bîrligea după ce l-a schimbat la pauză: „O să vorbesc cu el” 6 FotoAnthony Joshua a fost făcut KO de Daniel Dubois şi a vorbit despre retragere după ce a pierdut titlul IBF la categoria grea
Citește și