Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 mai 2024

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2024, 17:13 / Actualizat: 26 mai 2024, 20:18

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 mai

AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 24 mai 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi anunţul făcut în presa din Turcia, despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi la Galatasaray. Turcii îl vor pe fiul „Regelui”, din sezonul viitor.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 24 mai 2024

1. Surprizele lui Edi

Edi Iordănescu a anunţat lotul preliminar al României pentru EURO 2024. Dina Grameni este marea surpriză a selecţionerului, care i-a lăsat acasă pe Mitriţă, Tănase şi Chiricheş.

2. Sainz nu s-a decis

Reclamă
Reclamă 4

Carlos Sainz nu a luat o decizie în privinţa viitorului lui. Pilotul iberic este concentrat pe Marele Premiu de la Monaco. Cursa va fi live, duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

3. Ianis, pe urmele „Regelui”

Pe AS.ro vezi şi ce mesaj au transmis turcii, despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Fiul „Regelui” poate călca pe urmele tatălui lui, din vară.

Reclamă

4. Borcea şi-a felicitat naşul

Gigi Becali a fost felicitat de Cristi Borcea, după titlul câştigat de FCSB: „Cu noroc, că nu ne-a avut pe noi acolo”, a spus fostul şef de la Dinamo.

5. Mbappe vrea la Jocurile Olimpice

Kylian Mbappe visează să joace la Jocurile Olimpice de la Paris! Până atunci, starul francez vrea să mai câştige încă un trofeu cu PSG. Finala Cupei Franţei va fi live, sâmbătă, pe AntenaPLAY, de la ora 22:00.

 

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:51

Gestul uriaș făcut de soldații Ucrainei, înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Suntem mândri de ei!”

12:45

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

12:25

Ucraina, gafă uriaşă înaintea meciului cu România! Ce apare pe tricourile primului adversar al „tricolorilor” de la EURO 2024

12:17

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii! „Câinii” s-au înțeles cu un fundaș din prima ligă a Austriei

11:50

Anunț de ultim moment despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma: „Becali nu a acceptat”

11:00

Ultimele detalii înainte ca FCSB să-și afle adversara din Champions League! Decizia luată de UEFA despre tragerea la sorți

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și